Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Θρίλερ οι εκλογές στη ΝΔ- Στον αέρα ακόμη η διαδικασία- Πιθανόν σήμερα να υπογραφεί η συμφωνία με τη VODAFONE



Μπορεί να απέχουμε μόνο 12 ημέρες από την δεύτερη προσπάθεια να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στη ΝΔ, αλλά "φως στο τούνελ" της εκλογικής διαδικασίας δεν φαίνεται να υπάρχει.
Μπορεί οι υποψήφιοι μνηστήρες να έχουν ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο των προεκλογικών τους δρατηριοτήτων και να πυκνώνουν τις εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ,  στη Συγγρού όμως το τοπίο είναι θολό.
Βρισκόμαστε μόλις 12 μέρες πριν στηθούν οι κάλπες αλλά η σύμβαση με την VODAFONE που έχει
προκριθεί για να πραγματοποιήσει τις εκλογές,  δεν έχει υπογραφεί.
Για ποιούς λόγους; Πολλά λέγονται και γράφοντα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο για να σας το μεταφέρουμε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χρονικά περιθώρια πλέον στενεύουν απελπιστικά και η εκλογική διαδικασία βρίσκεται ακόμη στον αέρα.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η σύμβαση με την εταιρεία θα υπογραφεί τελικώς σήμερα Τρίτη, εφόσον η ΝΔ διαβεβαιώσει την VODAFONE ότι έχει βρει τους εθελοντές που πρέπει να εργαστούν για τον σκοπό αυτό.
 Το κόστος της συμφωνίας ανέρχεται στις 700 χιλιάδες ευρώ πλέον ΦΠΑ και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Vodafone θα λάβει ως προκαταβολή το 25%, ήτοι τις 175.000 ευρώ συν ΦΠΑ.
Αν όμως τελικώς δεν υπογραφεί συμφωνία και  έχουμε κι άλλη, δεύτερη, αναβολή των εκλογών, βλέπω να εκλέγουν αρχηγο με... κλήρωση!!!

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.