Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Στυλιανίδης: Ο Καραμανλής σέβεται τις διαδικασίες και τους υποψηφίους

Ο καραμανλής σέβεται τις διαδικασίες και τους υποψηφίους, δήλωσε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης  στην «Κοινωνία ώρα Mega» σχολιάζοντας τις διαρροές περί στήριξης Καραμανλή στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ.
«Ο Κώστας Καραμανλής είχε ενθαρρύνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να κατέβει υποψήφιος, διότι επενδύοντας πάνω στην εμπειρία και τη γνώση του, μπορούσε να βασίσει την ενότητα και την προοπτική της παράταξης. Δεν νομίζω ότι έχει υπαναχωρήσει ο Κώστας Καραμανλής
από αυτή του τη θέση», σχολίασε ο κ. Στυλιανίδης.
Επίσης υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «σέβεται τις διαδικασίες, τους υποψηφίους, δεν θα έβγαινε ποτέ με δημόσια δήλωση να το πει. Γιατί όταν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη σιωπή του, θα αντιληφθούν το λόγο του;»
Όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσει, θα μιλήσει με «δια ταύτα». Πάντως αυτή τη στιγμή, για να μην πανικοβάλλονται όλοι τόσο πολύ, αφού δεν τους ενδιαφέρει και τον προσπερνούν με τόση ευκολία τον Καραμανλή, άλλος γιατί έχει άλλη αντίληψη, άλλος γιατί πιστεύει στο μεταρρυθμιστικό κέντρο, άλλος γιατί πιστεύει δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, τι ασχολούνται με τον Καραμανλή; Ας κατέβει στον κόσμο να μετρηθεί εκεί..
Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα «καραμανλικό» σε αρχές και αξίες που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και επιστρέφει αυτή τη στιγμή σε αυτές τις αρχές και τις αξίες για να μπορέσει να αναγεννηθεί και να ξαναμεγαλώσει παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πρέπει την επόμενη περίοδο».

2 σχόλια:

  1. Περιμένουμε και εμεις για χρονια να μαθουμε ποιος εκαψε την Αθηνα το 2008 που ο Στυλιανιδης ήταν υπουργος και ο άνθρωπος με τον οποιο αγκαλιαζοταν προχθες.ο Λαζοπουλος τον εβριζε με τα χειροτερα λογια και αυτον και τον Καραμανλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τράβα στον Λαζόπουλο ή στα μπουζούκια να χορέψεις τσιφτετέλι στα τραπέζια και καλή συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα γαλάζιοι συριζαίοι, έτσι και αλλιώς ιδεολογικά δεν σας χωρίζει τίποτα. Ελλείμματα, κρατισμός, ανοιχτά σύνορα για λαθρομετανάστες και η Αθήνα να καίγεται από τους μπαχαλάκηδες. Συριζιάρηδες-νεοκαραμανλικοί ούνα φάτσα ούνα ράτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.