Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Δεν τον διαολόστειλε ο Καραμανλής όταν τον ρώτησε αν μπορεί να στηρίξει τον Τζιτζικώστα και τώρα το εμφανίζουν ως αλλαγή στάσης!!! Καλά πρόεδρε δεν ξέρεις ότι πολλές φορές η ευγένεια παρεξηγείται και τα "γαλλικά" είναι επιβεβλημένα;

Με κάθε τρόπο συγκεκριμένα επιχειρηματικά και πολιτικά κέντρα προσπαθούν να εμφανίσουν τον Κώστα Καραμανλή να έχει αλλάξει άποψη και να  στηρίζει με ανθρώπους του τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Γνωρίζουν καλά ότι ο ίδιος, λόγω χαρρακτήρα και πολιτικής τακτικής, δεν πρόκειται να βγει δημοσίως να πει κάτι υπέρ ή κατά κάποιου εκ των υποψηφίων και εξ αυτού του λόγου επιχειρούν να τον εμφανίσουν να έχει κάνει...
κωλοτούμπα.
Έτσι λοιπόν γνωστό ειδησεογραφικό site το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει δώσει τα ρέστα του υπέρ του Τζιτζικώστα γιατί έχει πέσει καλό διαφημιστικό πακέτο, υποστηρίζει ότι η στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι τον πειφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας έχει αλλάξει επειδή ο γνωστός φίλος του Κώστα Καραμανλή Βάκης Φραντζής, στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Το... ατράνταχτο επιχείρημα που χρησιμοποιεί για να πείσει για τον ισχυρισμό που προβάλλει είναι πώς όταν ο κ. Φραντζής ρώτησε τον Καραμμανλή αν του επιτρέπει να στηρίξει τον Τζιτζικώστα ο πρώην πρωθυπουργός του απάντησε: «Κάνε αυτό που θες εσύ, δεν θα σου πω εγώ".
Βέβαια όσοι γνωρίζουν τον Καραμανλή, καταλαβαίνουν ότι φτηνά την γλύτωσε ο κ. Φραντζής με την απάντηση που έλαβε, αλλά δεν ξέρω αν θα τη γλυτώσει από το γεγονός ότι δημοσιοποίησε τη συζήτησή του.
Προφανώς ο συντάκτης της είδησης θεωρεί προτροπή στο να στηρίξει τον Τζιτζικώστα το γεγονός ότι ο Καραμανλής δεν... διαολόστειλετον φίλο του για την ερώτηση που του έκανε και εξ αυτού του γεγονότος εκτιμά ότι έχει αλλάξει στάση.
Γι' αυτό λοιπόν σου λέω αγαπητέ μου πρόεδρε, πάψε να προσπαθείς να είσαι ευγενικός και μείνε αυθεντικός, όπως σε ξέρουμε.
Γιατί όπως βλέπεις υπάρχουν και κάποια "φρούτα"¨που παρερμηνεύουν την ευγένειά σου!!!

rigillis18.blogspot/ TK9

1 σχόλιο:

  1. Κωμωδία παρεξηγήσεων είναι όλη αυτή η ιστορία με το τι πιστεύει και τι στηρίζει ένας πολιτικός που δεν θέλει να μιλήσει.
    Όταν ήθελε,στο δημοψήφισμα,μίλησε.
    Κατά συνέπεια,όλοι όσοι διερμηνεύουν οιωνούς και συναντήσεις είναι απλώς για γέλια.Δεν έχουν δική τους σκέψη για να αποφασίσουν ποιόν θέλουν;Παιδιά του νηπιαγωγείου είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.