Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοφανές! Στη ΝΔ διανέμουν το άρθρο Σαμαρά στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που απειλεί με δικό του κόμμα- Στη Συγγρού παίζουν πλακιωτάκη!!!

Πρωτοφανές!!!
Δεν ξέρουμε καν ποιός είναι πλέον υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Ούτε μας ενδιαφέρει.
Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι είναι πρωτοφανές το Γραφείο Τύπου του κόμματος να διανέμει σε όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής το άρθρο του πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με το οποίο απειλεί ότι θα επανέλθει στην κεντρική πολιτική
σκηνή για να συνεχίσει το έργο του ή κατ' άλλους απειλεί με την ίδρυση νέου κόμματος, αφού το άρθρο του χαρακτηρίσθηκε ακόμα και ως διακήρυξη!
Βέβαια δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε το πώς και πότε θα το πράξει, αλλά εκείνο που αξίζει τον κόπο να επισημάνουμε είναι η πρωτοβουλία του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Ή μήπως δεν είναι δική του πρωτοβουλία και εντάσσεται σε αυτό που κυκλοφορεί ευρέως στη Συγγρού ως ανέκδοτο ότι "εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί παίζουν... πλακιωτάκη"!!!

rigillis18.blogspot/ TK9

1 σχόλιο:

  1. Δεν γράφει τίποτα για δικό του κόμμα.Το άρθρο υπερασπίζεται το έργο της κυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Άπό πότε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ πρέπει να αποφεύγει να διανέμει άρθρα πρώην αρχηγών και πρωθυπουργών της που υπερασπίζονται το έργο κυβερνήσεων της ΝΔ;
    Εκτός εάν ΕΣΕΙΣ είστε σύριζα και ΔΕΝ ψηφίσατε ΝΔ στις εκλογές.
    Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος πρωθυπουργός της ΝΔ που ΜΙΛΗΣΕ ή ΕΓΡΑΨΕ άρθρο για τη δική του κυβέρνηση και αρνήθηκε το Γραφείο τύπου να το δημοσιεύσει;Δεν ξέρω κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.