Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο το σύστημα Σαμαρά και με μαϊμού δημοσκοπήσεις στηρίζει Τζιτζικώστα

Πριν από δύο ημέρες σας γράφαμε ότι δεν δημοσιεύουμε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που αφορούν στα εσωτερικά της ΝΔ από ορισμένες εταιρείες γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε τη δική μας σοβαρότητα.
Και αναφερόμασταν στην περίπτωση εταιρείας που ήταν σύμβουλος του κ. Σαμαρά και η οποία προέβλεπε ήττα του μόλις με 2,5% ή όταν η ίδια παραδέχεται ότι από τους ερωτηθέντες το 52% δήλωνε ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν.

Ακολούθησε κι άλλη δημοσκόπηση εταιρείας φίλα προσκείμενης και αυτή στον κ. Τζιτζικώστα η οποία τη μια εμφάνιζε τον κ. Γεωργιάδη με ποσοστό 20% και την άλλη με 6%.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε στον ΣΚΑΙ ότι καμία από τις δύο εταιρείες δεν είναι μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και αμφισβήτησε το αποτέλεσμά τους ως μη επιστημονικό. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της τελευταίας εταιρείας που μπέρδευε τα αποτελέσματα ήταν διευθυντής του γραφείου του κ. Αρβανιτόπουλου.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος ήταν διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Σαμαρά, υπουργός παιδείας της κυβέρνησής του και σήμερα εκ των βασικών υποστηρικτών του κ. Τζιτζικώστα...
Συμπτώσεις; Δεν νομίζω...

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.