Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Επαναστάτρια χωρίς αιτία ή με στόχο άλα Ρένας

Διαβάζω στο tro-ma-ktiko και δεν το πιστεύω. Αυτή εδώ η Ραχήλ η Μακρή, δεν το συζητώ ότι τώρα στα σαραντατόσα της θυμήθηκε ότι είναι επαναστάτρια και αφού καβάλησε τα κάγκελα της ΕΡΤ, έδωσε ραντεβού στα ...γουναράδικα του Κολωνακίου να πω, της Αμαλίας να πω... τώρα για να επιβεβαιώσει ότι περνά και την ώριμη εφηβεία της ως άλλη μπέμπα, φόρεσε ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι που έγραφε με κατακόκκινα γράμματα RED και τζιν παντελόνι και έφτασε από νωρίς στο χώρο της εκδήλωσης
της ΛΑ.Ε. μη χάσει και δεν είναι μπροστά! Τραγούδησε (και αυτή!) και ως άλλη οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας σε γήπεδο μπήκε και κάτω από ένα τεράστιο πανώ και το σήκωσαν!
Τι να πω μου θυμίζει λίγο τη Ρένα Βλαχοπούλου που ζητώντας επειγόντως γαμπρό τι στα πέδιλα του σκι είχε ανεβεί, τι σε αγωνιστικά αυτοκίνητα είχε ανεβεί και στο τέλος έμεινε με το σωληνάκι στο χέρι!!! "Μπορείς να ξαπλώσεις κυρία Ρένα μου;", ρωτάει ο Μπάρκουλης, "για να ξαπλώσω ήρθα αλλά δεν το βλέπω", απαντά η Ρένα!!!
"Για επαναστάτρια ήρθα, αλλά δεν το βλέπω"!!!!!!
Η Ρηγιλλίτσα


"Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/09/photos_116.html

Η Ραχήλ Μακρή, βρέθηκε χθες, στην Ομόνοια, κάτω από την εξέδρα όπου η πρόεδρος της... Βουλής έκανε την παρθενική προεκλογική της ομιλία στην κεντρική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας και έδωσε το δικό της σόου.

Η υποψήφια βουλευτής με την ΛΑΕ, φόρεσε ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι που έγραφε με κατακόκκινα γράμματα RED και τζιν παντελόνι και έφτασε από νωρίς στο χώρο.

Εμφανώς χαρούμενη μοίραζε χαμόγελα, στήθηκε για φωτογραφίες – μεταξύ άλλων και με τον Π. Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ – φώναξε συνθήματα και τραγούδησε. Μαζί με άλλους οπαδούς του κόμματος, μπήκε κάτω από ένα τεράστιο πανό και το σήκωσαν - ένα εθιμοτυπικό που συναντά κανεις κυρίως στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.