Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Επαφές Μεϊμαράκη - Ρουσόπουλου υπό την σκιά του... Καραχάλιου



Διαβάζουμε στα parapolitika.gr ότι «Προσωπικές επαφές με όλα τα παλιά και νέα στελέχη κάνει από την αρχή της θητείας του ο Βαγγέλης Μειμαράκης.
Στο πλαίσιο αυτό είχε επικοινωνία και με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Θοδωρή Ρουσόπουλο με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και παραμένει ένας από τους τακτικότερους συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή.
Η καλή σχέση των δύο ανδρών φάνηκε άλλωστε και από το παρών που έδωσε ο Θ. Ρουσόπουλος
στην ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης».
Είναι φυσικό ότι στην προσπάθεια συσπείρωσης της παράταξης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βλέπει τους πάντες και μιλά με όσους κρίνει ότι πρέπει να μιλά και να έχει και τα «νώτα» του εξασφαλισμένα.
Εκείνο βέβαια που δεν ξέρουμε είναι τι θα γίνει αν φέρει σε επαφή τον κ. Ρουσόπουλο με ορισμένους συνεργάτες του, όπως επί παραδείγματι τον Νίκο Καραχάλιο, ο οποίος παλαιότερα, επί Καραμανλή, όταν είχε ξεσπάσει η υπόθεση του Βατοπεδίου, είχε καλέσει από το «Πρώτο Θέμα» τον κ. Ρουσόπουλο, να επιστρέψει την έδρα του στη ΝΔ.
Υπενθυμίζεται βέβαια ότι εκείνη την περίοδο εκτός από τον κ. Ρουσόπουλο, ήθελε να κατέβει ως υποψήφιος Βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής και ο κ. Νίκος Καραχάλιος
Ελπίζουμε για το καλό του κόμματος η παλιά έχθρα να ξεχαστεί...

Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.