Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Σχέση με τον Τατούλη δεν θέλουν, η κόρη του όμως είναι τρίτη στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας

Με πολύ απαξιωτικό τρόπο σχολιάζουν στην Συγγρού τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Τατούλη και την εταιρεία του  Αλέκου Φλαμπουράρη.
Κορυφαία στελέχη του κόμματος έλεγαν  πως «ο Τατούλης πάντα έτσι ήταν. Ένας εμπαθής εγωκεντρικός πολιτικός, ξεκομμένος από την ιδιοσυγκρασία της παράταξης».
Όσον αφορά το δημοσίευμα, το σχόλιο ήταν λακωνικό και ενδεικτικό λέγοντας πως «δεν μας κάνει εντύπωση, απλά δεν θέλουμε εμείς να έχουμε καμία σχέση μαζί του». Ο Τατούλης μαζί με τον Φλαμπουράρη προκαλούν την κοινή γνώμη, σε μία περίοδο όπου η οικονομική ανέχεια, είναι μέγιστο θέμα για τον ελληνικό λαό. Κορυφαίο στέλεχος της Συγγρού, είπε στα parapolitika.gr καταλήγοντας πως «Είχε απόλυτο δίκιο ο Καραμανλής για όσα έλεγε για τον
Τατούλη»!!!

Άντε τώρα να βγάλεις άκρη...
Γιατί μπορεί η Νέα Δημοκρατία να μη θέλει να έχει σχέση μαζί του, η κόρη του η Εύη όμως φιγουράρει τρίτη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία:
Να υπενθυμίσουμε ότι εκλογές του Ιανουαρίου για την Αρκαδία τους σταυρούς των υποψήφιων βουλευτών:
1 Βλάσης Κωνσταντίνος του Γεωργίου 7.218
2 Λυκουρέντζος Ανδρεας του Θεοφάνη 7.137
3 Τατούλη Παρασκευή (Εύη) του Πέτρου 6.591
4 Παναγιωτόπουλος Ιωάννης (Γιάννης) του Αντωνίου 486
5 Τσαφαράς Κωνσταντίνος του Κυριάκου 173
Και αφού έγινε ένας κακός χαμός για το ποιος θα είναι από την τρίτη θέση και κάτω, γιατί εννοείται ότι κανείς δεν πειράζει την κόρη του Πέτρου Τατούλη με τις 6.591 ψήφους (με τις πλάτες του μπαμπά, βεβαίως βεβαίως) ας διαβάσουμε τι έγραφε πριν λίγες μέρες το arcadiaportalgr για τη λίστα της ΝΔ στην Αρκαδία."Τα ονόματα, ανεπίσημα μέχρι αυτή τη στιγμή, που θεωρείται όμως βέβαιον ότι θα μπουν στο ψηφοδέλτιο, είναι αυτά των κκ. Βλάση, Λυκουρέντζου και Τατούλη, και με επιφύλαξη του κ. Ευστάθιου Κούλη από τα Λαγκάδια Γορτυνίας.
Στους κύκλους του κόμματος ακούγεται και το όνομα του κ. Τσαφαρά, ο οποίος ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά και του Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012 και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί στην Τρίπολη και στα στρατηγεία του κόμματος. Επίσης, το όνομα το οποίο «κονταροχτυπιέται» στη μάχη για την 5η θέση στο ψηφοδέλτιο με εκείνο του κ. Τσαφάρα, και του κ. Κοντοζαμάνη, όπως φαίνεται, είναι και του κ. Χρήστου Δημόπουλου από τη Μεγαλόπολη όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι και ο επικρατέστερος για την 5η θέση".
Το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αρκαδία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 "ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΑΡΚΑΔΙΑ
1. ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2. ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
3. ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ)
4. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
5. ΚΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ"
Τώρα αν εσείς έχετε καταλάβει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να έχει καμμία σχέση με τον Πέτρο Τατούλη πείτε μου, εκτός και αν έχει δέσει τον γάϊδαρό της ότι αφού είναι η κόρη Τατούλη μέσα τι θα κάνει ο Πετράν; Δεν θα στηρίξει το καμάρι του;
Κύριοι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, αν θέλουμε τις ψήφους ας μη λέμε ότι δεν θέλουμε τον Τατούλη γιατί ως γνωρίζουμε ο κυρ Πέτρος έχει καντάρια τρέλας....
rigillis18.blogspot/Η Ρηγιλλίτσα






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.