Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Εμφύλιος στους Μπάρμπι – Πατέρας "πυροβολεί" το γιο και στηρίζει Μεϊμαράκη

Σε λίγο όταν κάπου θα γίνεται της "πόπης", θα λέμε, έγινε της... Νέας Δημοκρατίας...
Ας αρχίσουμε από την λεγόμενη... αγία Οικογένεια: Τρεις (!!!), ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο της Νέας Δημοκρατίας! Ο Κυριάκος έχει θέσει ήδη υποψηφιότητα, η Ντόρα το σκέφτεται, και ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ...τεχνικούς λόγους ως μη βουλευτής! Το τι λέει ο πατέρας Μητσοτάκης,
δεν έχουμε μάθει ακόμα.

Προχωράμε στη δεύτερη μεγάλη οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, την οικογένεια Βαρβιτσιώτη. Εκεί σύμφωνα με όσα έχουμε δει στις τηλεοράσεις και όσα διαβάζουμε στο site tokentro.com ο γέρο Μπάρμπι "πυροβολεί" το γιό του και στηρίζει τον Μεϊμαράκη!
Ας διαβάσουμε το σχετικό ρεπορτάζ του Ιωάννη Καλαμίδη:
Πηγή:  www.tokentro.com

"Δύο ημέρες τώρα στα κανάλια, ο πατριάρχης της ΝΔ Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, πυροβολεί αυτούς που άσκησαν οξεία κριτική στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Δηλαδή κατά του γιού του, πρωτίστως, ο οποίος (Μιλτιάδης), έπιασε στασίδι το βράδυ των εκλογών στα πάνελς και τα «έχωνε» για την στρατηγική της ΝΔ από τον Ιούλιο και μετά… Ξεχνώντας βέβαια, ο Μπάρμπι junior, πως αυτός είχε οριστεί υπεύθυνος πολιτικού και στρατηγικού σχεδιασμού από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης που γνωρίζει πολύ καλύτερα την πολιτική από τον γιό του, εκτιμά πως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατάφερε έναν άθλο να συσπειρώσει πάλι τη ΝΔ, την διαλυμένη μετά την εποχή Σαμαρά, αφήνοντας αιχμές και για το ακροδεξιό της πρόσημο, που υπηρέτησε με ευλάβεια ο γιος του. Επίσης υποστηρίζει πως η χώρα χρειάζεται αυτή τη στιγμή ισχυρή αντιπολίτευση, και πως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με όσα κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να πετύχει σε αυτό.
Ως γνωστό ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον γιο του Μιλτιάδη, καθώς θεωρεί πως ανάλωσε τον κρίσιμο «πολιτικό» του χρόνο σε lifestyle, ξενύχτια και πάρτυ στα κότερα της Μυκόνου…"

Τώρα όσον αφορά την... ιερή Οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αυτή τηρεί σιγή ασυρμάτου... Ίσως γιατί είναι μπερδεμένοι και ο Αλέκος και η Αλίκη είναι ακόμα μικροί να αναλάβιουν πρωτοβουλίες (!!!). Γιατί του Κωστάκη junior η περπατησιά άντε να φτάσει μέχρι τα όρια του νομού Σερρών... Παρα έξω δεν βγαίνει...
Η Ρηγιλλίτσα

5 σχόλια:

  1. θα βγει ο Μειμαράκης, συσπειρώνει αλλά δεν μπορεί να φέρει νέες ψήφους.
    μια συμμαχία Κυριάκου - Βορίδη κερδίζει τις εσωκομματικές εκλογές. Και πιστεύω πως είναι το ιδανικό αντίπαλο δέος στο Τσίπρα. Υπάρχουν άνθρωποι έξω που μπορεί να σας δώσουν μια ευκαιρία αν τους παρουσιάσετε κάποιες προτάσεις και λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά στη ΝΔ είμαστε στα όρια τρέλας. Έχουμε χάσει όλα τα δυναμικά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας και αντί το κόμμα να αλλάξει τα πάντα και να καταθέσει ριζοσπαστική εναλλακτική πρόταση με νέα δυναμικά πρόσωπα ετοιμάζεται να επιστρέψει στους Παυλόπουλους και στους Αντώναρους!!! 30 χρόνια θα είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός με τέτοια μυαλά στη ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2015 - 4:06 μ.μ. Τα είπε ΟΛΑ! σε μια πρόταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποια θα είναι τα νέα δυναμικά πρόσωπα; Αυτά που ήθελε να βγάλει ο Σαμαράς και κίνησε γη και ουρανο για να βγούν; Εδώ πρέπει να μαζευτούν να πουν 10 ονόματα Ελλήνων και από αυτούς να επιλέξουμε. Δεν μπορούν από μόνοι τους να έρθουν και να πουν: γειά σας θέλω να γίνω αρχηγός! Θα τον περάσουν τουλάχιστον για μουρλό...
    Και με όλους αυτούς που θέλουν να είναι υποψήφιοι είναι σαν να λέμε στον Τσίπρα κάτσε άλλα 20 χρόνια και κάνε ό,τι σου κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μόνο ο Μητσοτάκης με το Βορίδη μπορεί να φέρουν κάτι καινούριο στο κόσμο.
    συνέλθετε γιατί πολλές ψήφοι δεν είναι θετικές, αλλά σας ψηφίσαν εξ ανάγκης για να μην βγει ο Τσίπρας. Ο Καραμανλισμός δεν υπάρχει εκτός ΝΔ, θυμόνται τη χρεοκοπία και αυτά που πλήγωσαν το κόσμο και έχασε η ΝΔ το 2009. Ο Μητσοτάκης μπορεί να πείσει με κάποιες καλές προτάσεις τους προβληματισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.