Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τριήμερη επίσκεψη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη

Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ αρχίζει αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του κ. Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:
Την Παρασκευή θα συναντηθεί στις 16:00 με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και  θα έχει τη χαρά να δει και όλο το συνδυασμό του κ. Τζιτζικώστα εκλεγμένους και μη (αφού αυτή θα είναι η έκπληξη που ετοιμάζει του προέδρου της ΝΔ). Αμέσως μετά ο κ. Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη στο
Δημαρχείο.
Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών.
Το Σάββατο, στις 09:30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, θα πραγματοποιήσει κοινή σύσκεψη με τους Πρυτάνεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, αλλά και με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμο, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Εν συνεχεία θα δει τα Προεδρεία Φορέων Εκπροσώπησης Παραγωγικών Τάξεων καθώς και τα Προεδρεία Επιστημονικών Φορέων.
Στις 20:00, ο κ. Μεϊμαράκης θα μιλήσει στους Παραγωγικούς Φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Την Κυριακή μετά τη συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη θα επισκεφθεί τα γραφεία της HELEXPO – ΔΕΘ, όπου θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο και θα περιηγηθεί σε περίπτερα και χώρους της ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.