Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ώπα ρε Μάκη... φτάνουν οι αγκαλιές με την Πεθερά του Σαμαρά, άλλος κάνει πλέον κουμάντο στη ΝΔ

Βρε παιδιά εκεί στη ΝΔ, κάποιος να πει στον Μάκη Βορίδη ότι δεν είναι πλέον αρχηγός της ΝΔ ο Σαμαράς και δεν χρειάζεται να αμολάει τόσες πολλές κορώνες στις ομιλίες του υπέρ του πρώην πρωθυπουργού.
Ούτε φυσικά χρειάζεται ν παίρνει αγκαλιά την "πουά" Πεθερά Σαμαρά, την γνωστή σε όλο το Ναύπλιο κυρία Τέτη, η οποία μέχρι χθες όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν τα έψελνε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη προβλέποντας ως άλλη Πυθία, την κατάρρευση της ΝΔ.
Πείτε στο παλικάρι να είναι πιο συγκρατημένος
με την "πουά" Πεθερά, δεν έχει ανάγκη τα εύσημα στον πρώην αρχηγο του... Υποτιμά τον εαυτό του που, πρέπει να παραδεχθούμε αξίζει κάτι καλύτερο από υμνητής του Σαμαρά.
Κατά τα λοιπά οι αγκαλιές έγιναν στο Ναύπλιο μετά την ομιλία του κ. Μάκη στο νεοδημοκρατικό κοινό της περιοχής, όπου ανάμεσα σε αυτό ήταν και η χοντρή, "πουά" Πεθερά.
Ο κ. Βορίδης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε επώδυνη εμπειρία το «πρώτη φορά Αριστερά» και υπογράμμισε: «Θα καταργήσουν το μνημόνιο με ένα άρθρο σε έναν νόμο έλεγαν. Και έφεραν ένα μνημόνιο σε ένα άρθρο και έναν νόμο. Εμείς σε λίγες μέρες θα πούμε ''Ποτέ ξανά Αριστερά!''.
Επίσης έκανε ειδική μνεία στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι είναι υπερήφανος γιατί υπηρέτησε στην κυβέρνηση του πιο ικανού και αποτελεσματικού Πρωθυπουργού των τελευταίων ετών.  Και φυσικά μετά από όλα αυτά η "πουά" Πεθερά το κατάφαγε στα φιλιά το παλικάρι, αν και ο κ. Μάκης ήταν εκείνος που της έδωσε τα θάρρετα....

rigillis18.blogspot/ TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.