Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ο φασισμός πλημμύρισε την Αθήνα- Μια αφίσα πρόκληση για την ελευθερία του λόγου με την υπογραφή εφημερίδας-

Χιλιάδες αφίσες που εμφανίζουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Αδωνι Γεωργιάδη και την Σοφία Βούλτεψη φιμωμένους με…τσιρότο στο στόμα, γέμισαν κεντρικούς δρόμους της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες.
Η αφίσα γράφει: «Οχι άλλο Αδωνι! Στις 20 Σεπτεμβρίου λέμε στα τσακίδια».
Την αφίσα υπογράφει η εφημερίδα «Το Χωνί» του εκδότη Γιώργου Χριστοφορίδη που είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ στην Α΄Πειραιά και
έχει γίνει γνωστός στα τηλεοπτικά πάνελ από τις κραυγές και την οργισμένη αντιμνημονιακή συμπεριφορά.

Με χιούμορ αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης που ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Twitter, σημειώνοντας: «Ρε παιδιά εκεί στο Χωνί, πόση διαφήμιση θέλετε να μου κάνετε πιά; Δεν έχει σταυρό σε αυτές τις εκλογές!».

 
 
Και βέβαια ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να αντμετωπίζει  με χιούμορ εκστρατεία σε βάρος του, σε βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε βάρος της Σοφίας Βούλτεψη, αλλά υπάρχει ένα κεφαλαιώδες ζήτημα το οποίο δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη φασίζουσα νοοτροπία του υπογράφοντος την αφίσα εκδότη της εφημερίδας ΧΩΝΙ κ. Χριστοφορίδη, ο οποίος θέλει τους πολιτικούς του αντιπάλους φιμωμένους. 
Και να σκεφθεί κανείς ότι όλη αυτή η αντιδημοκρατική εκστρατεία προέρχεται από μια εφημερίδα, έστω κι αν "η ψυχή της αλήθεια είναι η δημοσίευση".
Δεν συζητάμε βέβαια το επίπεδο των όσων γράφονται στην αφίσα, αλλά εκείνο που πρέπει να προβληματίσει τους πολίτες είναι πόσα χρήματα ξόδεψε ο εν λόγω εκδότης για να κάνει το κέφι του παραβιάζοντας μάλιστα τη νομοθεσία περί αφισοκολήσεων;
Άραγε θα το ψάξει κανένας εισαγγελέας;
Και από πότε οι εφημερίδες τυπώνουν αφίσες σε βάρος ή υπέρ κάποιου κόμματος;
Σκεφτείτε τι έχουμε να δούμε αν έβγαινε ο εν λόγω καραγκιοζάκος βουλευτής...

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.