Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ο παλιός Μεϊμαράκης φέρνει το νέο στην πολιτική και ο νέος Τσίπρας τον παλαιοκομματισμό- Η απάντηση του προέδρου της ΝΔ που του έδωσε «πόντους»



Το πιο ενδιαφέρον στην συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Νίκο Χατζηνικολάου στον STAR ήταν η τελευταία ερώτηση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ρώτησε ευθέως τον κ. Μεϊμαράκη τι απαντά στον κ. Τσίπρα ο οποίος είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

Πέρα από την αστεία αντιμετώπιση του κ. Μεϊμαράκη ο οποίος ρώτησε τον κ. Χατζηνικολάου αν ξέρει κανέναν Έλληνα που δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός και ότι αν τον θέλουν οι Έλληνες θα γίνει πρωθυπουργός, μιλώντας σοβαρά, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέδειξε τη διαφορά του από τον
πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας έκανε τα πάντα, δεν δίστασε να εκμεταλλευθεί τους θεσμούς και να κοροϊδέψει με χίλια μύρια ψέματα τους Έλληνες προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στον οποίον δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να γίνει πρωθυπουργός, απάντησε στον κ. Χατζηνικολάου ότι είναι μεν φιλοδοξία του να γίνει πρωθυπουργός, αλλά όταν πάρει διερευνητική εντολή και συναντηθεί με τον κ., Τσίπρα, θα του θέσει ένα πακέτο δεσμεύσεων για να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας. Όπως είπε, αν συμφωνήσουν σε όλα και ο κ. Τσίπρας του θέσει ζήτημα να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο, είπε ότι σε αυτήν την περίπτωση, δεν πρόκειται να αφήσει ακυβέρνητη τη χώρα για να ικανοποιήσει τη δική του φιλοδοξία.

Αυτή είναι ακριβώς η διαφορά του παλιού Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον νέο Αλέξη Τσίπρα.
Ο ένας προτάσσει το εθνικό και ο άλλος το προσωπικό.
Ο ένας θέτει το συμφέρον της πατρίδας πάνω από τις προσωπικές του φιλοδοξίες και ο άλλος θεωρεί ότι ολόκληρος ο κόσμος κινείται γύρω από αυτόν και πρέπει να υπηρετεί τις δικές του φιλοδοξίες.
Ο παλιός φέρνει το νέο στην πολιτική και ο νέος τον παλαιοκομματισμό.

Rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.