Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Κώστας Μητσοτάκης θα υπογράψει την υποψηφιότητα του Κυριάκου

Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη να μην υπογράφει την υποψηφιότητα του αδελφού της αλλά ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργός και πατέρας του Κώστας Μητσοτάκης ίσως είναι ο πρώτος που θα υπογράφει την υποψηφιότητα του γιού του.
Αυτό φυσικά δείχνει ότι ο Κώστας Μητσοτάκης  εμπιστεύεται τον γιό του και στηρίζει τη φιλοδοξία του...

Στην αποκάλυψη πάντως ότι ο Κώστας Μητσοτάκης θα υπογράψει την υποψηφιότητα του Κυριάκου, προχώρησε ο ίδιος ο πρώην υπουργός της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.

rigillis18.blogspot/ Ν. Δαυλός

5 σχόλια:

  1. επιμένω ότι αν δώσει τα χέρια ο Κυριάκος με το Βορίδη, δεν χάνει με τίποτα.
    είναι το εντελώς αντίθετο του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Η παράταξη έχει πληγεί από το διχασμό. Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε την ΝΔ και μετά από σκληρή μάχη την έκανε κυβέρνηση με 47%. Δυστυχώς προδόθηκε και το έργο του σταμάτησε. Ο Κ. Καραμανλής πήρε το κόμμα σε μια κρίσιμη εποχή, έβγαλε πέρα τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, και η ΝΔ έφτασε στο μεγαλύτερο αριθμό ψήφων σχεδόν 3.500.000. Από αυτούς έμειναν οι μισοί. Η ΠΟΛΑ ήρθε στη ΝΔ όταν η νίκη της παράταξης ήταν παραπάνω από σίγουρη. Και στις δυο περιπτώσεις το ΠΑΣΟΚ φρόντισε να σαμποτάρει την κυβέρνηση, ώστε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Ποιός δε θυμάται τις απεργίες, τις διακοπές νερού και ρεύματος τα σκουπίδια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απαράδεκτες οι ύβρεις κατά της οικογένειας του κ. Μητσοτάκη από το μπλοκ Antinews. Δε φτάνει που ο Σαμαράς έδιωξε τους περισσότερους νεοδημοκράτες, δεν τους αρκεί η μέχρι τώρα ζημιά που έκαναν στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, βρίζουν και διχάζουν τον κόσμο της ΝΔ. Ακόμα χειρότερα τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύονται την κατάσταση. Ας σταματήσουν, αν θέλουν Σαμαρά να κάνουν κόμμα να δούμε και τι ψάρια θα πιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια φιλελεύθερη παράταξη άνθρωπέ μου θα μας τρελάνεις;;;;;;;; Ο Καραμανλής ο ολετήρας κρατιστής είναι φιλελεύθερος ή ο Παυλόπουλος με τους χιλιάδες διορισμούς; Η ΝΔ θα ξαναγίνει κόμμα εξουσίας μόνο όταν πετάξει έξω το γλοιώδες παρεάκι που διέλυσε την Ελλάδα μας το 2004-2009 και μιλήσει ριζοσπαστικά μεταρρυθμιστικά!!!!

      Διαγραφή
  4. προσωπικά με αφήνει αδιάφορο η προϊστορία όπως και τα 2 εκατομμύρια πρώην ΝΔ που έφυγαν. αν θέλετε να μην συνεργαστείτε τότε θα βγει ο Βαγγέλης και ο Τσίπρας δεν θα ξεκολλάει από τη πρωθυπουργία. το ζήτημα να βρεθεί μια πρόταση για τους Έλληνες που θέλουν κάτι καινούρια. Ο Βαγγέλης εξαιρετικά δύσκολα θα ξεπεράσει το 30. Και εγώ δεν θα σου γράφα αν δεν ήταν τόσο τραγικός ο Τσίπρας. Αλλάξτε και συγκεντρωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.