Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Βγάζουν γέλιο οι Λαφαζανιές του Λαφαζάνη- Ετοιμάζει... ληστεία στο Νομισματοκοπείο με το... ταξί!!!

Την κινηματογραφική ταινία "take the money and run", φαίνεται ότι έχει στο νού του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος έχει εκπλήξει τους πάντες με τα τηλεοπτικά του spot.
Έτσι λοιπόν μετά το ταξί για το... Νομισματοκοπείο ο κ. Λαφαζάνης ετοιμάζεται να κάνει ληστεία στο Νομισματοκοπείο, με λεία 22 δισ. ευρώ. Αυτό θα είναι το θέμα του επόμενου προεκλογικού σποτ της Λαϊκής Ενότητας, όπως είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Αυτή την απίστευτη απάντηση έδωσε, όταν  η Μάρα Ζαχαρέα τον ρώτησε:
«Τελικά το ταξί σας πήγε στο Νομισματοκοπείο; Πόσα εκατομμύρια απόθεμα βρήκατε και τι θα πάθουμε αν τα μετατρέψετε σε δραχμές;».


«Θα υπάρξει και δεύτερο σποτ», της απάντησε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε εξιστορώντας το... σενάριο αυτού: «Θα δείξει πώς ακριβώς έκανα τη ληστεία, πήρα 22 δισ. ευρώ και έφυγα. Και αυτό θα είναι η μεγάλη έκπληξη του προεκλογικού αγώνα».

Στην ταινία "take the money and run", δηλαδή “Πάρε τα λεφτά και τρέχα”, ο Γούντι Άλεν έχει στόχο να κάνει τη ληστεία της ζωής του. Όλα όμως πάνε στραβά και τον κλείνουν στη φυλακή.

Βέβαια στο spot του ο κ. Λαφαζάνης δεν θα έχει την ίδια κατάληξη, αλλά σίγουρο είναι ότι θα βγάλει ανάλογο γέλιο, μιας και όσα λέει και κάνει ο πρόεδρος του ΛΑΕ είναι κωμωδία που θα ζήλευε ο Γούντυ Άλεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.