Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Χωρίς πολιτικά ταμπού η Έλλη δηλώνει στη Freddo ότι θα έβγαινε για ποτό με τον Γαβριήλ!!!


Φωτόγραφία από parapolitika.gr

Την πεποίθησή μας πως η όμορφη ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή έχει πολιτικό μέλλον την γνωρίζετε.
Μέσα από την ιστοσελίδα μας άλλωστε έχουμε προτείνει να κατέβει για υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ αφού την θεωρούμε καλύτερη από πολλά «φρούτα» που εκδήλωσαν ήδη επιθυμία να είναι υποψήφιοι, αφού τουλάχιστον αυτή έχει και κάτι να… δείξει, τα νιάτα, την ομορφιά της και τις γνώσεις της.
Επί πλέον δεν έχει φθορά όπως κάποιοι πικραμένοι που βγήκαν
και δήλωναν με πολιτικό θράσος «είμαι κι εγώ εδώ».
Η εφημερίδα Freddo δημοσίευσε συνέντευξη που έδωσε η Έλλη Παπαγγελή στον Ορέστη Μάρκου με την οποία η νεαρά πολιτικός- μοντέλο αποδεικνύοντας ότι έχει άλλη αντίληψη δηλώνει ότι ευχαρίστως θα έβγαινε για ποτό με τον… κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελαρίδη, τον οποίο θεωρεί ευφυή. Λεπτομέρεια: Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δηλώνει ότι τη συγκινούν οι ευφυείς άνδρες!!!
Το δημοσίευμα του Ορέστη Μάρκου στην Εφημερίδα Freddo έχει ως εξής:
«Πτυχιούχος, πλέον, της Φιλοσοφικής Σχολής, η Ελλη Παπαγγελή μαγνήτισε τα βλέμματα στην πρόσφατη ορκωμοσία της, στα Προπύλαια. Το sexy μοντέλο, με τις πολλές ανησυχίες, τόσο πολιτικές, όσο και επιστημονικές, φόρεσε την απαραίτητη σε αυτές τις περιπτώσεις τήβεννο, ενώ από μέσα επέλεξε ένα μακρύ, εντυπωσιακό φόρεμα, που τόνιζε το εκπληκτικό σώμα της. Στο τέλος της ορκωμοσίας, η Ελλη φωτογραφήθηκε με πολλούς συμφοιτητές της, οι οποίοι της εύχονταν καλή σταδιοδρομία, αν και, από πολύ μικρή, η όμορφη Αγιοπαρασκευιώτισσα επέλεξε τον δρόμο της πασαρέλας και του modeling.
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
Η Ελλη, εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, με τις έντονες καμπύλες, που σε κάθε εμφάνισή της κάνουν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν, έχει έντονη πολιτική άποψη. Υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, κατάφερε να πλασαριστεί ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Ηταν η ίδια περίοδος κατά την οποία μια δημόσια τοποθέτησή της, στην προσωπική της σελίδα στο facebook, όπου αρνείτο την ύπαρξη νεκρών στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, προκάλεσε σάλο. Το νεαρό μοντέλο, σε μπαράζ συνεντεύξεων, υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να εκφέρει ελεύθερα την άποψή της και επικαλέστηκε ουκ ολίγες φορές τις ιστορικές της γνώσεις. Μιλώντας στη «Freddo», το γνωστό μοντέλο αποδεικνύει κάτι που είχε πει και παλιότερα, όταν την κατηγόρησαν πως είναι σκληρή δεξιά. Ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνει παρέα με ανθρώπους άλλων ιδεολογικών τοποθετήσεων.
«Θα έβγαινα για ποτό με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Μπορεί να έχουμε ιδεολογικές διαφορές, αλλά σίγουρα είναι ο πιο κοντινός στη δική μου ηλικία. Είναι, ουσιαστικά, γενιά μου», δηλώνει και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την ελκύει περισσότερο σε έναν άντρα: «Ειναι ευφυης»
«Μου αρέσει το χιούμορ και η εξυπνάδα. Με κερδίζει όποιος με κάνει να γελάσω περισσότερο». Για το αν αυτά τα στοιχεία τα βλέπει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο η Ελλη απαντά ευθέως. «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Μου φαίνεται ευφυής, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, από τη στιγμή που δεν τον ξέρω», λέει το καυτό μοντέλο. Η Ελλη έχει παρακολουθήσει όλο το τελευταίο διάστημα τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών. Εχει σαφή και ολοκληρωμένη άποψη και φυσικά τις διαφωνίες της για τη διαπραγματευτική τακτική του Αλέξη Τσίπρα και των κυβερνώντων.
«Νομίζω ότι έχουν καθυστερήσει πολύ από την ελληνική πλευρά και χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Ο πρωθυπουργός θα μπορούσε, τον Μάρτιο, να κλείσει μια συμφωνία πολύ καλύτερη. Εγώ, αν ήμουνα στη θέση των κυβερνώντων, θα έκανα τα πάντα ώστε η Ελλάδα να είναι σωστή στις υποχρεώσεις της, με το μικρότερο δυνατό κόστος για τους Ελληνες. Αξιοπρέπεια δεν είναι η τζάμπα μαγκιά, αλλά το να δείχνεις στους ξένους ότι η Ελλάδα μπορεί», είναι η τοποθέτησή της, ενώ συμπληρώνει πως «δεν είναι ώρα για γκρίνια. Προέχει να πάνε όλα καλά για τη χώρα και μετά θα έχουμε χρόνο για κριτική. Δυστυχώς, βλέπω ότι η χώρα μας, που είναι τόσο πλούσια, έφτασε ξανά στην καταστροφή. Και κάποιοι έχουν ευθύνες για αυτό».
Η Ελλη κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία. Τα επόμενα βήματά της θα είναι στον χώρο του modeling, όπου, όσο περνάει ο καιρός, καθιερώνεται όλο και περισσότερο. Στο μυαλό της έχει πάντα και τις ανασκαφές, ωστόσο το φετινό της πρόγραμμα είναι γεμάτο. «Αν βρω λίγο χρόνο, θέλω να πάω διακοπές, να ξεκουραστώ», λέει. Τώρα, αν αναρωτιέστε πού θα τη βρείτε στις διακοπές, αυτό είναι μάλλον λίγο δύσκολο ν’ απαντηθεί, καθώς το εντυπωσιακό μοντέλο, όταν έχει χρόνο, επιλέγει ήσυχα μέρη, για ξεκούραση, φαγητό και πολύ ύπνο. «Διακοπές για μένα αυτό σημαίνουν», λέει και γελάει αφοπλιστικά».
Τώρα φταίω εγώ που δηλώνω «είμαι με την Έλλη και τίποτα δεν με μέλει»
Rigillis18.blogspot/TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.