Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Κούβελος: Η Ντόρα είναι Βρυξέλλες με τη σύμφωνη γνώμη Μεϊμαράκη

Υπάρχει ένα επικοινωνιακό χάος γύρω από το αν πάει ή δεν πάει με τη συναίνεση του κ. Μεϊμαράκη η Ντόρα Μπακογιάννη συνοδευόμενη από τον Κωστή Χατζηδάκη, στις Βρυξέλλες.

Όπως ενημερώνει με ανάρτησή του στο face book ο Θάνος Κούβελος, διευθυντής του Πολιτικού της  Γραφείου και αδελφός του συζύγου της η κυρία Μπακογιάννη
ταξιδεύει έχοντας το οκ του εκτελεστικού προέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Η Ντόρα, προς διάψευση των διαψευδόντων, ταξιδεύει αυτή την στιγμή για Βρυξέλλες, με την σύμφωνη γνώμη και απόφαση Μειμαράκη.
Στόχος της είναι, πέρα και πάνω από μισαλλοδοξίες, κομματικούς φανατισμούς και μικρο-επαρχιώτικες νοοτροπίες, να συνδράμει με τις όποιες δυνάμεις της οι οποίες απορρέουν από ΤΟ ΚΥΡΟΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, στην μεταστροφή του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί για την χώρα μας.
Τα τελευταία 5 χρόνια, η φοβική και αλλοπρόσαλλη ηγεσία του κόμματος της ΝΔ, προσπάθησε να την περιθωριοποιήσει και να την κρατήσει στον "πάγο".......!!!!
Για την ιστορία δε και μόνο η Ντόρα με ίδιες και μόνο δυνάμεις, ΧΩΡΊΣ ΚΑΜΜΊΑ KOMMATIKH υποστήριξη, τα 3 αυτά τελευταία χρόνια εξελέγει,........
1. παμψηφει, από 47 χώρες, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ
2. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ 15 ΣΟΦΩΝ", ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΚΡΊΣΕΩΝ, ιδίως μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας

Ο ελληνικός λαός απαιτεί κάθε πολιτικός που διαθέτει το κύρος που διαθέτει, η εν λόγω πολιτικός, να συμβάλλει αυτή την κρίσιμη ώρα στην σωτηρία της χώρας.
Ολα τα άλλα είναι ιδιοτέλειες και μικροκομματισμοί..."

 Όλα αυτά πάντως δείχνουν- αν μη τι άλλο-  ότι στη ΝΔ υπάρχει επικοινωνιακό πρόβλημα

Για την ιστορία πάντως να πούμε ότι σήμερα η κυρία Μπακογιάννη και ο κ. Χατζηδάκης θα συναντηθούν με τον κ. Γιούνκερ, ενώ θα έχουν και σειρά άλλων επαφών


rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.