Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σύσκεψη Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο με πρωτοβουλία Πρωθυπουργού- Επί ποίας προτάσεως θα ζητήσει στήριξη ο κ. Τσίπρας;

Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.
Αυτήν την κρίσιμη ώρα ο κ. Τσίπρας πράττει αυτό που έπρεπε να έχει πράξει εδώ και μήνες, στην αρχή της διαπραγμάτευσης, και φυσικά πολύ πριν απότο δημοψήφισμα.
Ίσως μάλιστα αν είχε γίνει η σύσκεψη πολιτικών αρχηγών το δημοψήφισμα να μην είχε γίνει και σήμερα η χώρα να έιχε υπογράψει συμφωνία...
Τώρα, ο κ. Τσίπρας θέλει σήμερα Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να συγκαλέσει Σύσκεψη Πολιτικών Αρχηγών με ζητούμενο να ζητήσει τη στήριξη των κομμάτων .

Το ερώτημα όμως είναι να τον στηρίξουν σε ποιά πρόταση;
Ελπίζουμε ότι αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ.Τσίπρας θα έχει συγκεκριμένη πρόταση να δώσει στους πολιτικούς αρχηγούς και επ' αυτής της προτάσεως θα ζητήσει τη στήριξή τους.
Πάντως ο εκτελεστικός Πρόεδρος της ΝΔ κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης στις δηλώσεις που έκανε ήταν σαφής: Θα περιμένει συμφωνία μέχρι την Τετάρτη, δηλαδή σε 48 ώρες, όπως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει.





Rigillis18.blogspot/Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.