Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

EL JABBAR ROUF



Πληροφορούμε ότι ο τεράστιος βουλευτής, της Νέας Πολαν δηλαδή, o Κώστας Τζαβάρας ή JABBARAS στα ξενικά, όπως τον αποκαλούν κάποιοι ντιντίδες μέσα στο κόμμα λόγω της ομοιότητας του με τον JABBA THE HUTT από το κινηματογραφικό έπος "Ο Πόλεμος των Άστρων", έχει αναβαθμιστεί σε ΕΛΧΕΙΡ, δηλαδή σε ελεγκτή χειροκροτημάτων!! Μια δύσκολη θέση που χρειάζεται ειδικό IQ!!!
Τι είναι αυτό; Ακούστε Πατριώτες και θαυμάστε τον κοντό-χοντρό! Ορίστηκε από την ηγεσία των Συμβούλων του Ηγέτη μας, σε κρυφό ρουφιάνο της Βουλής!! Μετράει την ένταση, διάρκεια και την ηχητική δύναμη των χειροκροτημάτων των βουλευτών της παράταξης, προς κάθε έναν ξεχωριστά ομιλητή της ΝΕΑΣ ΠΟΛΑΝ!
Δηλαδή ο (Χ) βουλευτής χειροκροτεί με πάθος τον (Α) ομιλητή ενώ διστάζει να εκδηλωθεί στον (Β) βουλευτή!!! Τώρα αν οι θέσεις του (Δ) βουλευτή είναι αιρετικές, ποιοι και πόσο έντονα χειροκροτούν την ομιλία του σε σχέση με άλλον ομιλητή που ακολουθεί την ορθόδοξη γραμμή του Ηγέτη;;; Μετά βάζει σε ενέργεια το "χειροκροτόμετρο" και καταγράφει την πραγματική εικόνα των βουλευτών του κόμματος!! Μεγαλοφυές και διαβολικό!!!
Βέβαια το ύψος του δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα γιατί πρέπει κάθε φορά να χοροπηδάει στη θέση του για να ελέγχει τους συναδέλφους του!!! Τον πήραν όμως πρέφα κάποιοι συνάδελφοι του και του κόλλησαν το παρατσούκλι EL JABBAR ROUF (από το ρουφιάνος). Έτσι ο γίγαντας της πολιτικής και της ρητορικής έγινε και EL JABBAR ROUF!!!
Ο Αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.