Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πού πας βρε …καραμήτρο!!!

Σε παγίδα οδήγησαν τον Αντώνη Σαμαρά χθες τοπικοί μεγαλοπαράγοντες της ΝΝΔ- Δ21 (νέας Νέας Δημοκρατίας- Δικτύου 21) στα Χανιά επιχειρώντας να διεμβολίσουν τη Ντόρα Μπακογιάννη μέσα στην έδρα της.

Ήταν λίγο μετά τη 1.00 μμ και τα τηλέφωνα των συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας χτυπούσαν το ένα μετά το άλλο, έχοντας πάρει «φωτιά»: «Ο Γιώργος Κονταξάκης πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού που στήριξε η Ντόρα στη Κρήτη, συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία», ενημέρωναν τους δημοσιογράφους οι κομματικοί παράγοντες της ΝΝΔ- Δ21, με θριαμβευτικό ύφος. Μάλιστα κάποιοι από τους δημοσιογράφους σκέφτηκαν ότι η κίνηση ήταν η ρελάνς της Συγγρού στην προσχώρηση πριν από λίγες μέρες του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη στη Δημοκρατική Συμμαχία.
Η πληροφορία έφτασε στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας και τόσο η πρόεδρος του κόμματος όσο και οι στενοί της συνεργάτες δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Κι αυτό γιατί ο Γ. Κονταξάκης βρισκόταν την Κυριακή στο Ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος και καταχειροκροτούσε τη Ντόρα ενώ όλοι τον γνωρίζουν ως ένα πολύ ισχυρό παράγοντας του Μητσοτακέικου στα Χανιά.
Αμέσως «άναψαν» τα τηλέφωνα μεταξύ Αθηνών και Χανίων. Ο κ. Κονταξάκης, ο οποίος είναι υπάλληλος στις φυλακές της Αγιάς, αρχικά δεν εντοπιζόταν ενώ στη συνέχεια διαμήνυσε ότι υπήρξε κάποια παρανόηση και ότι απλά συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε ζητήσει ενημέρωση από τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων της Περιφέρειας, αλλά δεν προσχώρησε στο κόμμα του. Όταν του ετέθη ευθέως θέμα να κάνει δήλωση ότι παραμένει στη Συμμαχία ζήτησε λίγο χρόνο λέγοντας ότι θα εκδώσει ανακοίνωση μόλις τελειώσει με τη δουλειά. Τελικά, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα διευκρίνισε σε γραπτή δήλωση του ότι παραμένει δίπλα στη Ντόρα στην οποία εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του.
Πληροφορίες της iefimerida αναφέρουν ότι το σχεδιασμό της προσχώρησης που... δεν έγινε ποτέ είχε οργανώσει γνωστός παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας στο νομό που έχει διατελέσει και βουλευτής. Στην κάτω Συγγρού είναι πυρ και μανία μαζί του αφού άφησε τον πρόεδρο Αντώνη να εκτεθεί στα Χανιά-εδρα των Μητσοτάκηδων- δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις την πρώτη μέρα της μεγάλης περιοδείας του στη Κρήτη και αναρωτιούνται αν πρόκειται περί βλακώδους μεθόδευσης ή περί οργανωμένου σχεδίου που είχε στόχο να πλήξει τον μεγάλο αρχηγό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.