Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Την Τρίτη η κηδεία του Διονύση Μπεχράκη



 Tο Ύστατο Χαίρε θα δώσουν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο κοιμητήριο Παπάγου συγγενείς, φίλοι, συναγωνιστές, γνωστοί...

Τη μεγάλη του θλίψη για την εκδημία του «αγωνιστή της πολιτικής», πρώην βουλευτή της ΝΔ, Διονύση Μπεχράκη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.


Όπως ανέφερε σε σχετική δήλωσή του, «Ο Διονύσης Μπεχράκης αποτέλεσε ιδρυτικό στέλεχος της

ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΚΕ. Ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ ενώ το 1985 ανέλαβε αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε βουλευτής Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία από το 1989 έως το 1993. Το 2001 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, το 2004 τοποθετήθηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου και το 2007 πρόεδρος στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Ο Διονύσης Μπεχράκης ήταν ένας αγωνιστής της πολιτικής, την οποία υπηρέτησε με σθένος και γνώμονα πάντα την ηθική και την προσφορά» τόνισε ο κ. Τασούλας, εκφράζοντας στην οικογένεια και στους οικείους του τα βαθιά του συλλυπητήρια.

τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια έγραψαν για τον Διονύση μεταξύ άλλων:


Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis 

Έφυγε χθες απροσδόκητα ο αγαπημένος μου φίλος Διονύσης Μπεχράκης. Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα στην ΝΔ στη δεκαετία του ‘70, και από τότε δώσαμε πολλούς και ωραίους αγώνες μαζί. Τον χαρακτήριζε το ήθος και η συνέπεια. Στην ψυχή του παρέμεινε πάντα ένας μαχόμενος ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ. Καλό ταξίδι φίλε Διονύση. Στην μεγάλη οικογένεια του Διονύση Μπεχράκη εκφράζω τα θερμότερά μου συλλυπητήρια.
Ο καλός μας φίλος Διονύσης Μπεχράκης, πτυχιούχος της Γεωπονικής, έφυγε από κοντά μας. Μια μεγάλη απώλεια για όλους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα αδέλφια του. Με τα αδέλφια του Θόδωρο, Παναγιώτη και Νίκο προσέφερε σημαντικό πολιτικό και κοινωνικό έργο. Γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα. Στην πολιτική του πορεία διετέλεσε βουλευτής της Β' Αθηνών με την Ν.Δ από το 1989 έως το 1993. Η δράση του στην παράταξη ήταν πολυσχιδής και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της διοίκησης της και της ΔΑΚΕ. Αγωνίστηκε για την ελευθερία και την δημοκρατία με ήθος και αρχές και την περίοδο της δικτατορίας αποτάχθηκε από την σχολή Ευελπίδων.
Θα βρισκόμαστε δίπλα στην οικογένειά του για το Ύστατο Χαίρε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο κοιμητήριο Παπάγου.

Έφυγε ο παλιός μου φίλος Διονύσης Μπεχράκης.Η δικτατορία τον βρήκε σπουδαστή της Σχολής Ευελπίδων, από την οποία αποτάχθηκε για την γενναία στάση του απέναντι στη χούντα.Αργοτερα, έγινε φοιτητής της Γεωπονικής.Ιδρυτικο μέλος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της 5μελους διοίκησης.Συλλυπητηρια στην οικογένεια του και στα αδέλφια του Θόδωρο, Παναγιώτη, Νίκο.Καλο ταξίδι Διονύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.