Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Αναβάλλεται το 14ο Συνέδριο της ΝΔ για το πρώτο τρίμηνο του 2022

 Το 14ο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από το πρώτο τρίμηνο του 2022

Η είσοδος στο χώρο θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε συνέδρους με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και ταυτοπροσωπίας. Για όσους συνέδρους δεν υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της

δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Για όσους Συνέδρους δεν υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής. Όσοι δεν είναι σύνεδροι μπορούν να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως ως online παρατηρητές μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής – WebAPP, δηλώνοντας συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.eventora.com/el/Events/14th-nd-conference/

Όλες οι διαδικασίες του Συνεδρίου θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένες. Οι διαπιστεύσεις, καθώς και ο «φάκελος» του Συνεδρίου θα είναι διαθέσιμα μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (WebAPP του 14ου Συνεδρίου). Η παραλαβή της κάρτας διαπίστευσης θα γίνεται στον χώρο του Συνεδρίου, με την επίδειξη του προσωπικού κωδικού (QR Code) που θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά και την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης των εργασιών του Συνεδρίου μέσω live streaming και του WebAPP του 14ου Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.