Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Τρεις βουλευτές οι κ.κ. Κέλλας, Μπλούχος και Λαμπρούλης στη μάχη κατά του κορονοϊού


Τρεις βουλευτές οι κ.κ. Κέλλας, Μπλούχος και Λαμπρούλης ζήτησαν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο Χρήστος Κέλλας βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής Γ.Γ. της Κ.Ο. της ΝΔ και ο Κωνσταντίνος Μπλούχος βουλευτής Δράμας αποφάσισαν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, ώστε να αποσυμφορηθεί έστω και στο ελάχιστο...

Ο πρώτος ο κ. Χρήστος Κέλλας που φέρει την ιδιότητα

του αναισθησιολόγου και εκλέγεται στη Λάρισα, και ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο είχε προσβληθεί και ο ίδιος από τον κορονοϊό και είχε νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σε δηλώσεις του τότε είχε πει: «Ο ιός είναι ύπουλος και επικίνδυνος, δεν πρέπει να τον υποτιμάμε. Το λέω γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ. Επί πέντε μέρες και κάθε τέσσερις ώρες ο πυρετός ανέβαινε 39 και έπεφτε με αντιπυρετικά φάρμακα. Έπαιρνα αντιπυρετικά, έπεφτε ο πυρετός και μετά επαναλαμβανόταν το ίδιο πράγμα. Είχα τεράστια ταλαιπωρία γιατί ήμουν άυπνος για πέντε μέρες. Δεν αξίζουμε τέτοια ταλαιπώρια, μένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι».

Ο άλλος βουλευτής που θα ριχτεί στη μάχη κατά του κορονοϊού είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο οποίος εκλέγεται στη Δράμα και είναι χειρουργός του Γενικού Νοσοκομείου της περιοχής. Ζήτησε και αυτός από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα να τον διευκολύνει ούτως ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως γιατρός στο ΕΣΥ.

Τέλος ο βουλευτής του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Λαμπρούλης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως πνευμονολόγος, στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, μια περιοχή που γνωρίζει καλά αφού εκεί εκλέγεται από το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.