Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Στο Λονδίνο πάει το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός προκειμένου να δει την κόρη του

Στο Λονδίνο πάει το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός προκειμένου να δει την κόρη τουΟ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από πρωθυπουργός φροντίζει να είναι και ένας καλός πατέρας προσπαθώντας να βλέπει όσο μπορεί περισσότερο τη σύζυγο και τα παιδιά του.
Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε για το Σαββατοκύριακο δεν έχει προγραμματίσει κανένα ραντεβού γιατί πολύ απλά θα πάρει το αεροπλάνο της γραμμής προκειμένου να μεταβεί από την Αθήνα στο Λονδίνο.

Στην βρετανική πρωτεύουσα ζει και εργάζεται από τα τέλη καλοκαιριού η μια από τις δύο κόρες του, η 22χρονη Σοφία (το «Σοφάκι» όπως το αποκαλεί) την οποία και θα πάει να δει, περνώντας κάποιες ξέγνοιαστες ώρες μαζί της, χωρίς τις σκοτούρες της πολιτικής.
Η Σοφία Μητσοτάκη αποφοίτησε τον Μάιο (λίγο πριν τις ευρωεκλογές) από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης των Ηνωμένων Πολιτειών και αμέσως μετά έπιασε δουλειά στο υποκατάστημα του Λονδίνου της αμερικανικής Goldman Sachs, μιας από τις μεγαλύτερες διεθνείς τράπεζες στον κόσμο στον τομέα των επενδύσεων τραπεζικών τίτλων, ομολόγων, κινητών αξιών και διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων. Ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα θα βρίσκεται και πάλι κανονικά στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα έχει συνάντηση με τους Περιφερειάρχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.