Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Το μπλοκάκι του Μητσοτάκη: Πώς παρακολουθεί τους υπουργούς- Τον Δεκέμβριο η πρώτη «αξιολόγηση»

Image result for μπλέ φάκελος μητσοτάκηςΑν νομίζεται ότι μόνο η τρόικα παρακολουθεί και αξιολογεί τους υπουργούς είσαστε...γελασμένοι!
Από ό,τι φάνηκε στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου  πίεση στους υπουργούς να τρέξουν για την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί. Η αξιολόγηση του πρώτου τριμήνου έχει ήδη ολοκληρωθεί και όσοι έχουν μείνει πίσω…στις εργασίες τους, έχουν πάρει το μήνυμα να επιταχύνουν, ώστε να μην βρεθούν μετεξεταστέοι τον Δεκέμβριο.

Στη συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου ο Πρωθυπουργός είχε μοιράσει έναν μπλε φάκελο σε κάθε υπουργό με τους στόχους ανά υπουργείο και το κυβερνητικό πρόγραμμα δράσης ως τον Δεκέμβριο. Η επίτευξη αυτών των στόχων και ο χειρισμός των έκτακτων καταστάσεων που προκύπτουν θα αξιολογηθούν στο τέλος του έτους και ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αποφασίσει αν θα χρειαστούν διορθωτικές κινήσεις στο υπουργικό σχήμα.

«Έχω ένα πρόγραμμα και πρέπει να το υλοποιήσω. Θέτω χρονοδιαγράμματα, θέτω στόχους … Υπάρχουν ζητήματα τα οποία θα ήθελα να τα είχαμε αντιμετωπίσει νωρίτερα. Υπάρχουν άλλα τα οποία πιστεύω ότι πήγαμε αρκετά καλά», ήταν το μήνυμα που έστειλε στο εσωτερικό της κυβέρνησης, μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.