Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Κ.Γκιουλέκας: «Τους δήθεν "ηρωϊσμούς" του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 τους πλήρωσε ένας ολόκληρος λαός!»


«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει την φάση της αυτοκριτικής του και ακούγονται πολλά... Κάποια, όμως, από αυτά που λένε τα στελέχη του μας βγάζουν από τα ρούχα μας!
Είναι δυνατόν να αποκαλούν "ηρωϊκό" το πρώτο εξάμηνο του 2015, το οποίο κόστισε - με τις πιο συντηρητικές εκτιμήσεις - περίπου 100 δισεκατομμύρια ευρώ στον ελληνικό λαό; Αποκαλούν "ηρωϊσμό" το ότι έφεραν το 3ο Μνημόνιο; Ή μήπως ήταν "ηρωϊσμός" το ότι μέχρι την τελευταία στιγμή παλινωδούσαμε εάν θα μείνουμε ή όχι στην Ευρώπη;
Εάν είναι "ηρωϊσμός" να ξαναβυθίζεσαι σε βαθιά ύφεση και να πηγαίνεις πίσω ενώ έβγαινες στο ξέφωτο,  ευχαριστούμε, αλλά δεν θέλουμε τέτοιους "ήρωες". Αυτούς τους δήθεν "ηρωϊσμούς" του ΣΥΡΙΖΑ τους πλήρωσε ένας

ολόκληρος λαός!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας στην εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ" του ΣΚΑΪ.

«Τα τελευταία χρόνια είναι πανθομολογούμενο ότι έχουν φύγει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από την πατρίδα μας λόγω της κρίσης. Δεν είναι δυνατόν αυτούς τους ανθρώπους, κάθε φορά που έχουμε εκλογές, να τους υποβάλλουμε σε μία τεράστια ταλαιπωρία και μία πολυέξοδη διαδικασία προκειμένου να επιστρέψουν στην χώρα για να ψηφίσουν. Αυτό το θέμα έχει λυθεί παντού και η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει σχετική πρόταση από το 2016», τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, κληθείς να σχολιάσει το θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, και κατέληξε:


«Σε αυτό το ζήτημα θέλουμε να ομονοήσει όλος ο πολιτικός κόσμος. Γι' αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι εμείς τα συζητάμε όλα, βάζοντας μόνο μία κόκκινη γραμμή: το ζήτημα της ισότιμης ψήφου! Δεν είναι δυνατόν να έχει μικρότερη ισχύ η ψήφος ενός Έλληνα του εξωτερικού. Αυτό είναι το βασικό για εμάς. Όλα τα υπόλοιπα - εάν θα είναι επιστολική η ψήφος, εάν θα ψηφίζουν στα προξενεία, ο τρόπος και η διαδικασία - μπορούμε να τα συζητήσουμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.