Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Η Μαρία Αντωνίου επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και νύχταΜε απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη τοποθετείται η Μαρία Αντωνίου.

Η ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού:
«Στόχος είναι το Γραφείο Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο και περιεχόμενο, όχι μόνο για την επαφή με τους πολίτες και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά σε συνεργασία με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης και τις αυτοδιοικητικές αρχές να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή του brand Μακεδονία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Η κα Αντωνίου εντάχθηκε, από τα μαθητικά της χρόνια, στην ΟΝΝΕΔ και αργότερα, στο
πανεπιστήμιο, στη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ και διετέλεσε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς και Υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ Καστοριάς. Από τον Φεβρουάριο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2009 διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς. Το 2007 εξελέγη αιρετό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Στις εκλογές του 2009, ήταν υποψήφια βουλευτής με την Ν.Δ. στον Νομό Καστοριάς. Στο συνέδριο του 2010 εκλέχτηκε στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Από τον Μάιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2019 διετέλεσε βουλευτής Καστοριάς με τη Νέα Δημοκρατία. Από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2019 ήταν αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνη για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Image result for μαρία Î±Î½Ï„Ï‰Î½Î¯Î¿Ï…Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ γεννήθηκε στην πόλη της Καστοριάς. Ο πατέρας της Βασίλης Αντωνίου, γεννήθηκε στο Πευκόφυτο, στα Γραμμοχώρια, και είναι συνταξιούχος δάσκαλος, ενώ και η μητέρα της Ευαγγελία Ζησοπούλου - Αντωνίου γεννήθηκε στο Πευκόφυτο.
Είναι παντρεμένη, με τον Σπύρο Τσιφτσή, που εργάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και μητέρα δύο αγοριών, του Θάνου, 13 χρονών και του Βασίλη 11 χρονών, που είναι μαθητές o ένας στο 1ο Γυμνάσιο Καστοριάς και ο άλλος στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς.
Σπούδασε Δασολόγος, στο ΑΠΘ και εργάζεται στη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
Η φωτο είναι από το fb  της κας Αντωνίου
Να θυμίσουμε ότι η βουλευτής της ΝΔ, είχε δεχθεί αντικείμενα και μπουκάλια με νερό από οπαδούς της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο όταν το πρωί της Κυριακής (01-09-2013)  επιχείρησαν να την εμποδίσουν να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Γράμμου, στο ετήσιο μνημόσυνο, που διοργανώνει η ‘Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών για τους πεσόντες στις μάχες του Εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι, την περίοδο 1946-1949.

Τέλος, πρόσφατα είχαμε δει την κα Μαρία Αντωνίου σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη ΝΟΔΕ Λάρισας και τη Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρισας με κεντρική ομιλήτρια τη σύζυγο του Πρωθυπουργού κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι.





1 σχόλιο:

  1. Emena kirie kyriako. Pou tha me valete gia doylia???? Trianda dio xronia sas psifizo. Ena eyro. Mou. Dosateeeee???? An. Nai. Pitemou. Pote?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.