Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Η συνάντηση Μητσοτάκη- Βαρθολομαίου και η στήριξη του προέδρου της ΝΔ στον Οικουμενικό Πατριάρχη


Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

ακόμη φορά την βαθιά αγάπη και τον σεβασμό μας» σημείωσε o κ. Μητσοτάκης
στην συνάντησή του με τον κ. Βαρθολομαίο και θυμήθηκε την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ίμβρο όπου παρευρέθη σε θυρανοίξια Παρεκκλησίου που ανακαίνισης πρόσφατα για να ξαναλειτουργεί μετά από δεκαετίες.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και του ευχήθηκε καλή Ανάσταση. Ο κ. Μητσοτάκης ανταπέδωσε τις ευχές και εξέφρασε τη χαρά του που συναντιέται ξανά με τον κ. Βαρθολομαίο, ύστερα από την πρόσφατη κοινή τους επίσκεψη στην Ίμβρο, τον τόπο καταγωγής του Οικουμενικού Πατριάρχη. Στη συνάντησή τους συζήτησαν για τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, για τα οποία ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την αμέριστη στήριξη του.

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Φανάρι.
«Παναγιώτατε ήθελα Μεγάλη Πέμπτη να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ εδώ μαζί σας σε αυτή την τόσο σπουδαία μέρα της Ορθοδοξίας να σας μεταφέρω για μια

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρέστη στην Ακολουθία των Παθών, χοροστατούντος του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.