Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Γιατί ο Κυριάκος θα κόψει την... γραβάτα του;


Ο Μητσοτάκης είπε «ναι» στην… πρόκληση Βέμπερ να κόψει τη γραβάτα του

Θετικά απάντηση «πρόκληση» του Μάνφρεντ Βέμπερ να κόψει την γραβάτα του με αφορμή τις μισθολογικές διαφορές που υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας μέσω Twitter στον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν.
«Αγαπητέ Μάνφρεντ, αποδέχομαι την
πρόκληση! Θα αναρτήσω το σχετικό βίντεο την Τρίτη, μόλις γυρίσω από τις ΗΠΑ. Η ευαισθητοποίηση για ένα πραγματικό πρόβλημα είναι το πρώτο βήμα για τη λύση του. Οι μισθολογικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι απαράδεκτες», έγραψε στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.
Όπως είχε γράψει το Newpost το ιδιαίτερο... tie challenge ξεκίνησε με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ο κ. Βέμπερ θέλοντας να καταδείξει τη μισθολογική διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών, ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου  μέτρα το μήκος της γραβάτας του και στη συνέχεια να την κόβει με ψαλίδι κατά 23 εκατοστά.
Το κομμάτι που έκοψε, αντιστοιχεί στο 16,5%, όσο είναι το ποσοστό της μισθολογικής διαφοράς ανάμεσα σε γυναίκες και άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.