Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας λέει και πάλι ψέματα- Αν η οικονομία είναι "ατού" του, ας ρωτήσει τους Έλληνες που υποφέρουν


Ο Αλέξης Τσίπρας λέει ψέματα ως το τέλος, τόνισε ο Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού.
Σε συνέντευξή του στο ALPHA RADIO, στον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο, ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε τον κ. Τσίπρα να πει τα περί θετικών εξελίξεων στην οικονομία στους 4 εκατ. Έλληνες που χρωστούν στην εφορία, στις 1,3 εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες που
έχουν υποστεί κατασχέσεις, στους συνταξιούχους που τους έκοψε το ΕΚΑΣ, στους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό, στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα που μειώνονται οι μισθοί τους, όλους τους Έλληνες που γονατίζουν από την υπερφορολόγηση και τα δύο μνημόνια που φόρτωσε στην ελληνική κοινωνία.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
                                                     
«Ο κ. Τσίπρας νομίζω ότι υπέπεσε για άλλη μια φορά σε ένα πολύ μεγάλο ψέμα και λέγοντας ότι το ισχυρό του χαρτί είναι η οικονομία. Συγγνώμη αυτό είναι το χειρότερό του σημείο. Σας ζητώ να σκεφτείτε πόσοι άκουσαν αυτή την κουβέντα του κ. Τσίπρα; Οι 4,5 εκατομμύρια Έλληνες που χρωστάνε στην εφορία, το 1.300.000 ελληνικές οικογένειες που είναι σε διαδικασία κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων, οι 500.000 χιλιάδες συνταξιούχοι που τους έκοψε το ΕΚΑΣ, που έχασαν 200, 250, 280 ευρώ το μήνα… Να πάει να πει σε αυτούς ο κ. Τσίπρας  ότι πάει καλά η οικονομία. Στις εκατοντάδες χιλιάδες νέα παιδιά που έφυγαν για να  ψάξουν να βρουν μια καλύτερη μοίρα στο εξωτερικό. Αυτά λοιπόν να πει σε όλους αυτούς… Και να πει σε όλους τους Έλληνες για ποιο λόγο  μας έβαλε στο τρίτο μνημόνιο χρεώνοντας τη χώρα με 100 δις ευρώ και για ποιο λόγο μας έβαλε και στο τέταρτο άτυπο μνημόνιο με το οποίο έχει εκχωρήσει δημόσια περιουσία της χώρας για έναν αιώνα. Είναι μια τεράστια υποχρέωση βαριάς λιτότητας υπερβολικών προτογενών  πλεονασμάτων δένοντας χειροπόδαρα την ελληνική οικονομία, την ελληνική κοινωνία και φυσικά σε μεγάλο βαθμό τα χέρια της επόμενης ελληνικής κυβέρνησης. Όταν τα εξηγήσει αυτά ο κ. Τσίπρας, όταν δοκιμάσει να μιλήσει για αυτά στις γειτονιές και της Αθήνας και του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και σε όλη τη χώρα, όταν δοκιμάσει να το κάνει αυτό ο κ. Τσίπρας, θα καταλάβει τις στέρεες αιτίες γιατί θα συντριβεί στις εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.