Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Άδωνις: «Ο Τσίπρας είναι ένας Πολάκης χωρίς μούσια»

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως ένα… Πολάκη χωρίς μούσια.
Αφορμή στάθηκε η φράση του πρωθυπουργού για τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Δεν έχω ακούσει πρωθυπουργό να κάνει τέτοια χυδαία επίθεση με φρασεολογία πεζοδρομίου. Όταν έκανε ο Π. Τατσόπουλος αυτή την ατυχή δήλωση ήταν δικός σας βουλευτής και λέγατε ντροπή να το λένε αυτό στα κανάλια, δεν ήταν απολειφάδι. Αλλά τέτοιος μικρός κι
ασήμαντος είναι ο Τσίπρας. Ένας Πολακης χωρίς μούσια».
Την ίδια ώρα, έκανε ειδική μνεία στο γεγονός ότι ο Αλ. Τσίπρας δεν είπε τίποτα για τον Μ. Πετσίτη. «Είναι προφανές ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του δεν εξηγείται διαφορετικά εκτίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης» και μάλιστα διαπίστωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν ανέφερε καν το όνομα του κ. Πετσίτη!
Τέλος, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει deal για την μη περικοπή των συντάξεων. «Μη μου πείτε ότι δεν σκέφτηκε η Μέρκελ να πει στον Τσίπρα να του δώσει τις συντάξεις γιατί αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ δεν θα περάσει σκοπιανό.  Έγινε ανταλλαγή και πολιτική συναλλαγή,  αλλά δεν το κάνατε ως προδότες αλλά γιατί εξαρχής είχατε λανθασμένη θέση και θα κριθείτε από ιστορία και λαό», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.