Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Προπηλάκισαν Σκουρλέτη, Ρήγα, Τόσκα, Δρίτσα και Φίλη στο Πολυτεχνείο


Προπηλάκισαν Σκουρλέτη, Ρήγα, Τόσκα, Δρίτσα και Φίλη στο Πολυτεχνείο

Μεγάλη ένταση και προπηλακισμοί κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ νωρίς σήμερα το πρωί, στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.
Όπως φάνηκε και από τα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν άγρια κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον αναπληρωτή ΥΠΕΘΑ
Παναγιώτη Ρήγα, καθώς και τους βουλευτές Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα και Θοδωρή Δρίτσα που βρέθηκαν σήμερα πρωί πρωί στο Πολυτεχνείο, παραμονή της επετείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επέλεξαν να πάνε νωρίς το πρωί στο Πολυτεχνείο -ώστε να μην έχει πολύ κόσμο- προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι φοιτητές τούς αναγνώρισαν και στράφηκαν εναντίον τους.
Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με σπρωξιές, κλωτσιές, ενώ κάποιοι εκτόξευαν καφέδες και μπουκάλια με νερό.
Οι συγκεντρωμένοι απώθησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην εισόδο του Πολυτεχνείου, δεν τους άφησαν να μπουν στον χώρο και τελικά τους έδιωξαν.
Αμέσως μετά τους προπηλακισμούς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν όσους τους επιτέθηκαν «φασίστες» και «ανθρώπους με ολοκληρωτικές αντιλήψεις».
Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας είπε ότι «αυτό που διαμορφώθηκε δεν τιμά τις γενιές εκείνες».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός υποστήριξε πως τα άτομα που ήταν στο Πολυτεχνείο και προπηλάκισαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι «φασίστες, μία εν δυνάμει φασιστική μειοψηφία», ενώ ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας έκανε λόγο για μια «ολοκληρωτική αντίληψη».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.