Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τι είναι πιο επικίνδυνο; Ο εγκληματικός τυχοδιωκτισμός του ΣΥΡΙΖΑ ή η αδυναμία της ΝΔ να τον αντιληφθεί;- Πάντως δεν μπορεί να απαντάς στην επιχείρηση υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου με την υποψηφιότητα Τατσόπουλου!


Ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει εξαπολύσει μια αντεπίθεση στη ΝΔ με στόχο να μειώσει όσο το δυνατόν το ποσοστό της διαφοράς τους.
Επιδίωξη του κ. Τσίπρα δεν είναι απλά  να μη μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, αλλά να μη μπορέσει καθόλου να κάνει
κυβέρνηση, ώστε να οδηγηθούμε και πάλι σε εκλογές, αυτή τη φορά με απλή αναλογική, που θα του δώσει το δικαίωμα να «κάνει και πάλι παιχνίδι».
Για να πετύχει το σκοπό του ο κ. Τσίπρας:
-         Είναι έτοιμος να διανείμει πλεόνασμα 1,8 δις ευρώ, διπλάσιο από εκείνο που αρχικώς υπολόγιζε, υπό τη μορφή επιδομάτων, σε κοινωνικές ομάδες που γι’ αυτόν αποτελούν ομάδες πολιτικής στόχευσης.
-         Μέσω χειραγώγησης της Δικαιοσύνης συνεχίζει και δίνει έμφαση στην τακτική των δικαστικών διώξεων αντιπάλων του, με στόχο την πολιτική απαξίωση των κομμάτων της αντιπολίτευσης και εμπέδωση της ρήσης «μπορεί να είχαμε αυταπάτες αλλά δεν κλέψαμε…», άρα είμαστε καλύτεροι από τους άλλους…
-         Προχωρεί την συμφωνία με την Εκκλησία, έχοντας μέσα σε λίγες ημέρες καταφέρει να πάρει με το μέρος του τουλάχιστον το 50% της Ιεραρχίας.
-         Εξαγγέλλει πάνω από 30.000 διορισμούς, ενώ μόνο το έτος που πέρασε έχει κάνει 16.000. Αυτό με την λογική «μαυρογιαλούρου» που κάθε διορισμός επηρεάζει τουλάχιστον τέσσερις ψηφοφόρους και η οποία, δυστυχώς, είναι ακριβής, σημαίνει 30.000+16.000=46.000Χ4= 184.000.  Άρα θεωρητικά 184.000 ψηφοφόροι θα επηρεαστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ με τους τελευταίους και τους εξαγγελθέντες διορισμούς.
-         Είναι έτοιμος να πανηγυρίσει για τη μη περικοπή των συντάξεων, που, βέβαια, ο ίδιος είχε ψηφίσει να περικοπούν.
-         Επιχειρεί να αλλάξει το Σύνταγμα για να το καταστήσει εργαλείο στην κατάληψη της εξουσίας, μιας και θεωρεί ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν αρκεί για να πετύχει το κυρίαρχο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το μόνιμο έλεγχο του κράτους και των εξουσιών που απορρέουν από αυτό.
Μπροστά σε όλα αυτά η ΝΔ τι κάνει;
Ανακοινώνει την κάθοδο με τα ψηφοδέλτιά της στις προσεχείς εκλογές των κ. Τατσόπουλου και του κ. Πανούτσου!!!
Προφανώς η ΝΔ  πρέπει να αλλάξει τακτική. Εκτός αν δεν έχει καταλάβει ποιους έχει να αντιμετωπίσει. Οπότε επικίνδυνος δεν είναι ο εγκληματικός τυχοδιωκτισμός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η εγκληματική ανικανότητα της ΝΔ να τον αντιληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.