Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Θαυμάστε τον δημοκράτη! Ο Πολάκης θέλει να κλείσει φυλακή τον Λοβέρδο και μερικούς πρώην υπουργούς για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές!!!

Νιώθουν να "χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους" και αποκαλύπτουν το φασιστικό πρόσωπό τους.
Τελευταίο κρούσμα ολοκληρωτικής νοοτροπίας είναι όσα δήλωσε ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικώντας ρόλο "λαϊκού δικαστή".
Κατά την τοποθέτησή του, σημείωσε, μεταξύ άλλων:
«Τις εκλογές θα κερδίσουμε αν δεν κόψουμε συντάξεις και αυξήσουμε βασικό μισθό. Αν υλοποιήσουμε αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Αν βάλουμε και κανένα φυλακή. Πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κάλεσε μάλιστα τη Δικαιοσύνη «να επιταχύνει αυτό που κάνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών», είπε και πρόσθεσε ότι «αν δε σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία. Στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος».
Στην ΝΔ εκτιμούν ότι ο κ. Πολάκης ξεπέρασε για μία ακόμα φορά τα όρια, επιβεβαιώνοντας μάλιστα όλους όσοι μιλούν για ύπαρξη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ λειτουργών της δικαιοσύνης και της κυβέρνησης.
Πιο συγκεκριμένα πηγές της ΝΔ τόνιζαν: "Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στην ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.