Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ντόρα: Θέατρο παραλόγου η κυβέρνηση, βλάπτει σοβαρά τη χώρα

«Θέατρο παραλόγου» χαρακτήρισε την κυβέρνηση η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών.
«Ο κ. Τσίπρας έδιωξε αυτόν που υποστήριζε την εθνική γραμμή και κράτησε αυτόν που την υπονόμευε. Αυτό είναι θέατρο παραλόγου», είπε στον ΣΚΑΪ η
ΝτόραΝτόρα Μπακογιάννη.
«Το πουλόβερ αρχίζει να ξηλώνεται. Δεν υπάρχει στην κυβέρνηση κανένας δεσμός αλλά εκβιασμός του Πάνου Καμμένου», τόνισε η τομεάρχης της ΝΔ και εξήγησε ότι ο εκβιαστής όσο του επιτρέπεις να εκβιάζει πάντα βγαίνει νικητής.
Παράλληλα υποστήριξε ότι οι διπλωμάτες πανηγυρίζουν γιατί ο κ. Κοτζιάς «τρομοκρατούσε το προσωπικό του υπουργείου Εξωτερικών» και εξήγησε ότι αυτό που προέχει είναι να αποκτήσει μία σοβαρότητα η χώρα.
Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη, η Συμφωνία των Πρεσπών παραμένει ζωντανή μέχρι αύριο που θα γίνει η ψηφοφορία στην σκοπιανή Βουλή. Όπως είπε, ένα από τα τεράστια λάθη της Συμφωνίας ήταν το ότι δώσαμε στους Αλβανούς των Σκοπίων την ταυτότητα του Μακεδόνα.
Τέλος, ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα των εκλογών διότι η χώρα χρειάζεται σταθερή και αξιόπιστη κυβέρνηση. Με το κλίμα που υπάρχει σήμερα, καμία σοβαρή επένδυση δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.