Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Η βλασφημία της Κατερίνας Παπακώστα προς τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός να προσκυνάς τον ΣΥΡΙΖΑ



Χαμός στο twitter για την υπουργοποίηση της Παπακώστα -Θυμήθηκαν τι έγραφε για τον Τσίπρα




Το να επικαλείσαι αποσπασματικά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για να καλύψεις τον δικό σου, προσωπικό καιροσκοπισμό αποδεικνύει τον τυχοδιωκτισμό από τον οποίο διακατέχεσαι, πρώην αγαπητή, Κατερίνα.
Δεν μπορεί να επικαλείσαι απόσπασμα από την ομιλία του Εθνάρχη στο πρώτο
Συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο περιέγραφε τι είναι και τι εκφράζει η ΝΔ ως κόμμα  για να καλύψεις την δική σου πολιτική κωλοτούμπα.
Αυτά που επικαλέσθηκε η κ. Παπακώστα ως ρήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τη Νέα Δημοκρατία αφορούσαν. Όταν λοιπόν η κυρία Παπακώστα λέει ότι, όπως ο Καραμανλής, προτάσσει "πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του Έθνους, που βρίσκονται πέρα και επάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς"», θα πρέπει να θυμάται και για ποιο λόγο τα έλεγε ο ιδρυτής της ΝΔ.
Και κάτι ακόμα για επίδοξους τυχοδιώκτες όπως η κυρία Παπακώστα: Ο καραμανλικοί βρίσκονται εκεί που βρίσκονται οι Καραμανλήδες. Και οι επίγονοι του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία και στηρίζουν την προσπάθεια Μητσοτάκη να απαλλαγεί η χώρα από αυτούς που έσπευσε για μια υπουργική καρέκλα να προσκυνήσει η κυρία Παπακώστα!
Η επίκληση πλέον του ονόματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή από πρόσωπα όπως η κυρία Παπακώστα, μόνο ως βλασφημία μπορεί να χαρακτηρισθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.