Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Άδωνις: Να μην ξανακουνήσει ο κ. Τσίπρας το δάχτυλο για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς


Αδ. Γεωργιάδης: Να μην ξανακουνήσει ο κ. Τσίπρας το δάχτυλο για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς

«Υπάρχει σκανδαλώδης εύνοια της οικογένειας Τσίπρα από τον αδελφό τους και πρωθυπουργό της χώρας, που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα. Στις 3 Αυγούστου 2016, ψηφίστηκε μια τροπολογία στη Βουλή, χωρίς να περάσει από Επιτροπές, που πιάνει 'τυχαία' τον αδελφό του πρωθυπουργού. Ρωτάω καλοπροαίρετα: Είναι τυχαίο;» Τα παραπάνω ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ.,
βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, προσθέτοντας «να μην ξανακουνήσει ο κ. Τσίπρας ή έστω ένας αριστερός το δάχτυλο για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».
Μιλώντας για τη συμφωνία με τα Σκόπια σημείωσε ότι «Η μπάλα βρίσκεται στην πλευρά των Σκοπίων. Το συμφέρον των Σκοπιανών από αυτή τη συμφωνία είναι πάρα πολύ μεγάλο και εικάζω ότι θα την ψηφίσουν. Ασχέτως τι θα κάνουμε εμείς, τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ. Η Ν.Δ. δεν θα κυρώσει τη συμφωνία ούτε σε αυτή ούτε στην επόμενη Βουλή, όπως έχει ήδη πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Για τις κατηγορίες περί εμπλοκής της ΝΔ στα συλλαλητήρια απάντησε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν έχει εμπλακεί με τα συλλαλητήρια για τη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν υπάρχει κανενός είδους «συνωμοσία» πίσω από τα συλλαλητήρια. Δεν χρειάζεται να μας δώσει κανείς χρήματα για να πάμε σε ένα συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ούτε χρειάζεται να μας το πει κάποιο κόμμα. Πηγαίνουμε επειδή «πονάει» η καρδιά μας».
Για τις εκλογές εκτίμησε ότι «θα κριθούν από τις συντάξεις. Η κυβέρνηση έχει σηκώσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη. Διαρρέουν ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν ακόμα και σε μονομερή ενέργεια για τις συντάξεις, κάτι που προσωπικά δεν πιστεύω. Μια μονομερής ενέργεια αυτού του βεληνεκούς, θα έφερνε τη χώρα σε τρομερό κίνδυνο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει εκλογές, το 2016, πριν γίνει η περικοπή των συντάξεων μνημονιακή υποχρέωση».
Τέλος για τη Β' Αθηνών μετά την κατάτμηση της εν λόγω περιφέρειας ανέφερε «Έχω φίλους και υποστηρικτές και στους τρεις τομείς της Β΄ Αθηνών. Εκκρεμεί η τελική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος. Εκείνος αποφασίζει, δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.