Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε μούσι -Με νέο λουκ στα γραφεία του κόμματος (φωτο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε μούσι -Με νέο λουκ στα γραφεία του κόμματος [εικόνες]

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι σήμερα. Στην Πειραιώς, για τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Συντονιστική επιτροπή
των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων. 

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων είχε σήμερα στην Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου εμφανίστηκε με νέο λουκ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ προφανώς λόγω καλοκαιριού που επιβάλλει λίγη χαλάρωση, εμφανίστηκε στη συνάντηση με γένια δυο-τριών ημερών τα οποία άλλαζαν κατά πολύ την εμφάνισή του.
Ωστόσο, δεν άλλαξε καθόλου το στιλ του ως προς την πολιτική του και την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση με αφορμή τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εν προκειμένω οι δικηγόροι.
Με νέο λουκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης 
Το νέο λουκ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με νέο λουκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Με γένια 2-3 ημερώνΜε γένια 2-3 ημερών
Μαζί με στελέχη του κόμματος συνομίλησε με τους δικηγόρους για τα προβλήματά τουςΜαζί με στελέχη του κόμματος συνομίλησε με τους δικηγόρους για τα προβλήματά τους
Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι σήμερα. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι σήμερα. Στην Πειραιώς, για τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Συντονιστική επιτροπή των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων.
 Στην Πειραιώς, για τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Συντονιστική επιτροπή των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων. Το νέο λουκ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.