Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ο κ. Σκουρλέτης πριν ένα μήνα υποστήριζε ότι αν γίνουν μαζί ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές νοθεύεται η βούληση του λαού- Τι άλλαξε;


Φωτογραφία: Eurokinissi- O Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης

Η λέξη "αξιοπιστία" είναι άγνωστη για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η λέξη "αλήθεια"... Και όπως ο αρχηγός τους έτσι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθούν την ίδια λογική.
Σήμερα λένε κάτι, αύριο μπορεί να πουν κάτι άλλο.
Τίποτα και κανείς δεν τους δεσμεύει, αφού υπάρχει μόνο η δική τους αλήθεια και όποιος δεν την ακολουθεί είναι αντιδημοκράτης, ακόμα και φασίστας.
Μοναδικό τους μέλημα, πώς θα κλέψουν
χρόνο για να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία. Τίποτε άλλο.
Ο κ. Πάνος Σκουρλέτης, δύο μήνες πριν διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι οι Αυτοδιοικητικές εκλογές θα αποδεσμευθούν από τις ευρωεκλογές, γιατί αν γίνονται μαζί νοθεύεται η βούληση του λαού.
Τώρα αποδέχονται τροπολογία 16 «προεδρικών» βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που προτείνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές να γίνουν στις 19 Μαΐου (ο πρώτος γύρος) και στις 26 Μαΐου μαζί με τις ευρωεκλογές, ο δεύτερος γύρος.
Αλήθεια τώρα δεν νοθεύεται η βούληση του λαού;
Ή μήπως αυτός ακριβώς είναι ο στόχος; Γιατί αν στις 26 Μαΐου 2019, ο ψηφοφόρος βρεθεί απέναντι σε τέσσερις κάλπες, (εθνικές, ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές) ο στόχος είναι να νοθευθεί η βούληση του λαού και κυρίως να αποτρέψει τα αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (ο ΣΥΡΙΖΑ ελάχιστους αυτοδιοικητικούς διαθέτει) να τρέξουν για το κόμμα τους, αφού θα τρέχουν για τον εαυτό τους.
Δείτε τι έλεγε ο κ. Σκουρλέτης στις 29/4/2018:
«Oι εθνικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους με τη συμπλήρωση της τετραετίας», ξεκαθάρισε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή "Πάμε Αλλιώς" της ΕΡΤ1 υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής πρότασης για εφαρμογή της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι «πρέπει να ξεφύγουμε από τη μονοπαραταξιακή λογική στην αυτοδιοίκηση». Σημείωσε ότι οριστική ημερομηνία για τη διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών είναι η δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου (δηλαδή στις 13 Οκτωβρίου) του 2019 και υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές διότι κάτι τέτοιο νοθεύει το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών».
Σε ερώτηση για την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών δήλωσε ότι «οι εθνικές εκλογές έχουν δεδομένη ημερομηνία, πρέπει να γίνουν στην ώρα τους και η ώρα τους είναι με την συμπλήρωση της τετραετίας. Αυτό συμφέρει τη χώρα και την κοινωνία». «'Αρα ενδεχομένως να κουμπώσει με την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 13 Οκτωβρίου του 2019», είπε. (Πηγή: ΑΠΕ)
Ακούστε και το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.