Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Άδωνις: Ο Τσίπρας γύρισε από τη Βοσνία λόγω των νεκρών


Α. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας γύρισε από τη Βοσνία λόγω των νεκρών

Για επικοινωνιακό σόου με σκοπό να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι ο Α. Τσίπρας γύρισε στις 20:30 της Δευτέρας από τη Βοσνία ακριβώς επειδή είχε ενημερωθεί για ύπαρξη νεκρών από την πυρκαγιά στο Μάτι, γεγονός που, όπως λέει, επιβεβαιώνεται χρονικά από το σήμα του λιμενικού.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του
πρωθυπουργού λέγοντας ότι «βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση καθώς πλέον γνωρίζουμε ότι το σήμα του λιμενικού ήταν στις 7:08 μ.μ. και συνδέεται με την επιστροφή του. Ο κ. Τσίπρας γύρισε στις 8.30 μ.μ. λόγω των νεκρών. Πέρυσι δεν γύρισε από τις διακοπές του, αλλά φέτος γύρισε αμέσως από τη Βοσνία. Δεν ήθελε να φανεί ότι την κρίσιμη ώρα έλειπε και έστησε αυτόν τον τραγέλαφο, την κοροϊδία του ελληνικού λαού»», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Τόνισε επίσης ότι τόσο ο δήμαρχος Ραφήνας όσο και ο Σκάι είχαν μιλήσει για νεκρούς. «Αποδεικνύεται ότι γνώριζε για τους νεκρούς και έπαιζε θέατρο εις βάρος των νεκρών. Όταν φάνηκε αυτό, οι κυβερνητικοί παράγοντες έπεσαν σε σειρά αντιφάσεων και διαφορετικές εκδοχές σχετικά με το αν γνώριζαν για τους νεκρούς».
Όσον αφορά τον κυβερνητικό ισχυρισμό ότι δεν είχαν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες για ύπαρξη θυμάτων από την πυρκαγιά, ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε «τι άλλη διασταύρωση ήθελε ο κ. Τσίπρας όταν το σήμα του λιμενικού έλεγε βρήκαμε νεκρό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.