Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Γιουχάρισαν κι έριξαν κέρματα στον Τσίπρα στο Λονδίνο: «Προδότη, πούλησες τη Μακεδονία» (φωτο)

Η στιγμή που ο Αλ. Τσίπρας δέχεται τις αποδοκιμασίες -Φωτογραφία: ΣΚΑΪ

Πηγή: Skai.gr 
Επεισοδιακή η πρώτη ημέρα Τσίπρα στο Λονδίνο. Με συζήτηση που είχε με νεαρούς Έλληνες επιχειρηματίες, επαγγελματίες και επιστήμονες του Λονδίνου έκλεισε η πρώτη ημέρα της τριήμερης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Κατά την προσέλευση και αποχώρησή του από το Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ο πρωθυπουργός έγινε δέκτης φραστικής επίθεσης από 4-5 Έλληνες κατοίκους της βρετανικής πρωτεύουσας, που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τα άτομα αυτά φώναξαν «προδοτάκο, πούλησες τη Μακεδονία, δώσε και την Κύπρο» και «προδότη, πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια, έλα να τα πάρεις», ρίχνοντας κέρματα στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Ελληνικό Κέντρο υπό τον περιορισμό Βρετανών αστυνομικών.

Ακολούθησε ολιγόλεπτη φραστική αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Δουζίνα που είχε παραστεί στην εκδήλωσηΗ στιγμή που ο Αλ. Τσίπρας δέχεται τις αποδοκιμασίες -Φωτογραφία: ΣΚΑΪ
Τα κέρματα που πέταξαν οι διαμαρτυρόμενοι -Φωτογραφίες: Intimenews/ΛΕΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤα κέρματα που πέταξαν οι διαμαρτυρόμενοι -Φωτογραφίες: Intimenews/ΛΕΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με νέους Έλληνες εργαζόμενους και επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στη Μεγάλη Βρετανία, στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.