Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Με πανέμορφη κρητικιά παντρεύτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου (φωτογραφίες)

Φωτογραφία του Simos Kedikoglou.Με μια φωτογραφία στο instagram και τη δήλωση: ""simos_kedikoglouΣας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!" ανακοίνωσε το γάμο του ένας από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς της Βουλής και από τους τελευταίους εργένηδες, ο Σίμος Κεδίκογλου με την αγαπημένη του Ελισάβετ Κατσαμάκη πρώην μοντέλο και νυν φωτογράφο!!!
Ο δεύτερος γάμος του 54χρονου βουλευτή και πρώην υπουργού με
την κατά πολύ νεώτερή του Ελισάβετ (31 ετών) πραγματοποιήθηκε στην Αγία Σοφία στον πεζόδρομο του Ηρώδειου. 
Κουμπάροι ήταν στενοί φίλοι του ζευγαριού. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο λόγω του ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχασε τον περασμένο Ιανουάριο τον πατέρα του, Βασίλη Κεδίκογλου.
Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του Σίμου Κεδίκογλου, καθώς ο «γαλάζιος» βουλευτής είχε ένα σύντομο γάμο το 1999 με την ηθοποιό και γνωστό μοντέλο, Τζίνα Αλιμόνου. 
Η κα Ελισάβετ Κατσαμάκη Κεδίκογλου πριν ασχοληθεί με τη φωτογραφία είχε φωτογραφηθεί για μεγάλους οίκους μόδας  (Michael Kors, Donna Karan κ.α.).
Παρόντες στο γάμο πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του βουλευτή όπως ο κ. Αυγενάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Άννα Καραμανλή (από την οποία δανειστήκαμε και πολλές φωτογραφίες) κ.α.









Φωτογραφία της Anna Karamanli.


Φωτογραφία της Anna Karamanli.


Φωτογραφία της Anna Karamanli.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.