Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Ντόρα: Μακεδονομάχος από το Μόντε Κάρλο ο Καμμένος

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία των Σκοπίων, εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Λίνας Κλείτου και του Γιώργου Μελιγγώνη. 

Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη μη ενημέρωση της αντιπολίτευσης σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, ενώ χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «μακεδονομάχο από το Μόντε Κάρλο», με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ στην πόλη του Μονακό.

«Η ΝΔ δεν έχει απολύτως καμία ενημέρωση. Ό,τι ενημέρωση έχουμε- και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό- την έχουμε από τα σκοπιανά μέσα και από τις δηλώσεις του Ζάεφ . Αν κρίνουμε από τις δικές μας δηλώσεις, η μια αναιρεί την άλλη... 

Η εικόνα που έχω είναι απολύτως θολή, δεν έχω κανένα στοιχείο για να μπορέσω σοβαρά να σχολιάσω τι βρίσκεται πάνω στο τραπέζι » τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, κάνοντας λόγο για επιπολαιότητα των κυβερνητικών εκπροσώπων.

«Θα περίμενα η στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθησία που υπήρξε στα Σκόπια, όπου ο Ζάεφ ενημέρωσε την αντιπολίτευσή του, να υπήρχε και στην Ελλάδα.
 
Αυτή η λογική ότι όταν τελειώσουμε, τότε θα σας κάνουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε, είναι τόσο ελλιπώς δημοκρατική, τόσο προκλητική και αλαζονική που έμενα με ενοχλεί πάρα πολύ. Έχεις τον μακεδονομάχο του Μόντε Κάρλο από τη μια μεριά, έχεις από την άλλη μεριά μια αντιπολίτευση που δεν έχει καμία ενημέρωση, ε πού πας;» διερωτήθηκε η κ. Μπακογιάννη και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση που δεν προσπάθησε να πετύχει τη δημιουργία ενός εθνικού μετώπου για το Σκοπιανό.

«Το λογικό σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν η προσπάθεια δημιουργίας εθνικού μετώπου. Αντ' αυτού κάθισαν κάτω και είπαν ότι το Σκοπιανό θα διχάσει τη ΝΔ λόγω της παλιάς ιστορίας, άρα θα εμείς θα βγούμε κερδισμένοι... 

Δεν πέτυχαν τον στόχο γιατί η ΝΔ κράτησε μια ενιαία θέση. Δεν πέτυχαν να προσπαθήσουν να διαλύσουν τη ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.