Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Δεν πρέπει να είναι κανείς απόλυτος στην πολιτική κ. Πέτσα- Ήταν κάθετα αρνητικός σε ενδεχόμενο προσχώρησης στη ΝΔ του Δημ. Καμμένου


Ο Στέλιος Πέτσας, διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη/Φωτογραφία: Eurokinissi  

 Απόλυτα αρνητικός σε πιθανή ένταξη των Δημ Καμμένου και Μανταλένας Παπαδοπούλου στο ενδεχόμενο ένταξής τους στη Νέα Δημοκρατία, εμφανίσθηκε ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Στέλιος Πέτσας.

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για μεταγραφή
στη ΝΔ του Δημήτρη Καμμένου και της Μανταλένας Παπαδοπούλου» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας.
Παρότι  από τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε επισημάνθηκε ότι η πολιτική είναι κάτι ρευστό, ο κ. Πέτσας επέμεινε:
«Αυτοί, είπε, έβαλαν το στυλό στο χέρι του κυρίου Κοτζιά για να υπογράψει τη συμφωνία με τα Σκόπια»
«Ο Δημήτρης Καμένος μπορεί να ψήφισε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, αλλά αποφάσισε να το πράξει κατά συνείδηση» είπε ο κ. Πέτσας.
Καταλαβαίνουμε ότι αυτή ίσως είναι η πρώτη αντίδραση της ΝΔ για να μη κατηγορηθεί ότι ήταν σε οποιαδήποτε συνεννόηση με τον κ. Δημήτρη Καμμένο. Ωστόσο εκείνο που θα πρέπει να κατανοήσει ο κ. Πέτσας είναι αυτό που ακριβώς του επισήμανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ. Ότι δηλαδή στην πολιτική ζωή κυριαρχεί η ρευστότητα. Και κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος για τίποτα.
Άλλωστε ο κ. Δημήτρης Καμμένος ήταν από εκείνους που προτίμησαν να χάσουν την καρέκλα τους (ήταν αντιπρόεδρος της Βουλής με τους ΑΝΕΛ) παρά να δώσει την υπογραφή και την ψήφο του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, και αυτό φυσικά τον τιμά και πρέπει να εκτιμηθεί.
Άλλωστε σε μια εθνική συστράτευση των δημοκρατικών ευρωπαϊκών δυνάμεων απέναντι στο καθεστώς Τσίπρα, ποιος θα κρίνει ότι δεν έχει θέση ο κ. Δημήτρης Καμμένος; Η νίκη που πρέπει να πετύχει η ΝΔ στις προσεχείς εκλογές πρέπει να είναι σαρωτική. Γι’ αυτό δεν είναι αναγκαίοι οι εκ των προτέρων αποκλεισμοί.
Έχει ο καιρός γυρίσματα…, που έλεγε και ο πατέρας του σημερινού προέδρου της ΝΔ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.