Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Θεσσαλονίκη: Η Μαρέβα Μητσοτάκη μίλησε για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα (ΦΩΤΟ)

Πηγή: karfitsa.grΤου Θοδωρή Δαφέρμου
Στη γυναικεία επιχειρηματικότητα ήταν αφιερωμένη η εκδηλωση που πραγματοποιηθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών στην Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών, Εθνικής Αμύνης.
Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν σύζυγος του προέδρου της ΝΔ κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Η επιχειρηματίας και συνιδρύτρια
Zeus n’ Dione είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις απόψεις της γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες στην ελληνική αγορά και γενικότερα το ρόλο της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία. Ακόμη στην εκδήλωση μίλησαν η κ.Τέρψη Σκουλά-Μητρακούδη, μέλος της εταιρίας ΜΙΝΩΙΚΗ ΙΚΕ, η κ. Χρύσα Γρηγορίου-Κατραντσιώτη, οικονομολόγος επιχειρηματίας στον αγροτουρισμό ενώ προλόγισε η Αφροδίτη Μπλέτα, Δικηγόρος-Διαμεσολαβήτρια, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδος και Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών (EUW). Συντονίστρια υπήρξε η Βίλκη Αντωνιάδου, υπεύθυνη Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Β. Ελλάδος. Τέλος το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.