Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Στις κάλπες η ΝΔ -Ψήφισε ο Κυριάκος- Δείτε πού ψηφίζετε για να εκλέξετε πρόεδρο ΝΟΔΕ, ΔΗΜ.ΤΟ. και συνέδρους


Φωτογραφία: EUROKINISSI

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα 155.000 μέλη της ΝΔ για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Ειδικότερα, θα εκλεγούν 66 πρόεδροι
ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.
Η Πειραιώς εκπέμπει εικόνα σύμπνοιας που βασίζει στα στατιστικά της συμμετοχής:
Από τις 66 ΝΟΔΕ στις 27 υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, και στις υπόλοιπες υπάρχουν δύο ή τρεις υποψήφιοι, ενώ μεγάλος είναι ο αριθμός συμμετοχής για τις εννεαμελείς τοπικές και νομαρχιακές επιτροπές.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η γραμμή της Πειραιώς ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις που θα κηλίδωναν τη διαδικασία, όπως επίσης να μείνουν μακριά οι βουλευτές και τα υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη. Φυσικά οι διαφορετικές τάσεις ανέπτυξαν τη δική τους καλώς νοούμενη εσωκομματική δραστηριότητα προκειμένου να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή εκπροσώπηση στον κομματικό μηχανισμό. Οι παροικούντες τη γαλάζια Ιερουσαλήμ εκτιμούν ότι είναι η διαδικασία από την οποία θα αναδειχθούν στελέχη των Νομαρχιακών και Τοπικών Οργανώσεων που θα είναι πιο κοντά στην ηγεσία του κόμματος, κάτι άλλωστε αναμενόμενο.
Όπως ανέφερε μάλιστα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε άρθρο του στο «Φιλελεύθερο» οι εκλογές της Κυριακής δεν είναι μόνο μία διαδικασία οργανωτική, αλλά και βαθύτατα πολιτική, αφού «οι δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις θα οδηγήσουν το κόμμα μας στις εκλογικές μάχες που έρχονται».

Για να μάθετε πού ψηφίζετε όσοι είστε οικονομικά εντάξει (δηλαδή έχετε πληρώσει τη συνδρομή σας) επισκεφτείτε τον ιστότοπο ekloges.nd.gr εισάγοντας τον κωδικό της κάρτας μέλους που έχετε στην κατοχή σας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου