Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Με χυδαιότητα πρωτοφανή για Κοινοβουλευτικό, αντέδρασε ο Καμμένος στην Ερώτηση της ΝΔ για τη "ζωάρα" στο Μονακό- Δείτε την απίστευτη ανάρτηση!



Με πρωτοφανή χυδαιότητα,  ανάρμοστη σε κοινοβουλευτικό, απάντησε ο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην ερώτηση πέντε βουλευτών της ΝΔ για τη «ζωάρα» στο Μονακό.

«Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για
ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000 ευρώ».

Νωρίτερα, πέντε βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν εξηγήσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την «προκλητική του», όπως την χαρακτηρίζουν, συμπεριφορά, επισημαίνοντας ότι «ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Ανδριανούπολης και το Σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ' αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1».

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος έκανε dolce vita  στο Μονακό την ώρα που θα έπρεπε να αγωνίζεται για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται τρεις μήνες από τους Τούρκους, και μαζί με την σύζυγό του κ. Τσούλη, φωτογραφιζόταν με τον Αλβέρτο δίνοντας στη δημοσιότητα και φωτογραφίες της πρόσκλησης που είχαν λάβει.





tweet_kammenou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.