Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ο Κυριάκος με μικρούς οδηγούς καρτ: Προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους δρόμους



Φωτογραφία: Ιnstagram/Kyriakos Mitsotakis Στον αυτοκινητόδρομο των Μεγάρων βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σκιά του φονικού τροχαίου στον Κηφισό με τους δύο νεκρούς.
Σε μήνυμά του στο Instagram, ανέβασε φωτογραφίες με μικρούς οδηγούς καρτ, και σημειώνει ότι «έχει καθοριστική σημασία να
μαθαίνουμε από παιδιά τους βασικούς κανόνες οδήγησης και ασφάλειας».
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε, επίσης, ότι «κεντρική προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό θα γίνει και μέσα από την οδική εκπαίδευση στα σχολεία που προβλέπει το σχέδιό μας για την ασφάλεια στους δρόμους».

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Έχει καθοριστική σημασία να μαθαίνουμε από παιδιά τους βασικούς κανόνες οδήγησης και ασφάλειας. Γιατί έτσι γινόμαστε αργότερα καλοί οδηγοί που σέβονται τους άλλους οδηγούς και βέβαια τους πεζούς.
Για μένα - και δεν θα κουραστώ να το λέω - είναι κεντρική προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό θα γίνει και μέσα από την οδική εκπαίδευση στα σχολεία που προβλέπει το σχέδιό μας για την ασφάλεια στους δρόμους. Γι' αυτό χάρηκα πολύ σήμερα που στη διάρκεια μιας επίσκεψής μου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, συνάντησα δεκάδες παιδιά που κάνουν κάρτινγκ και μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία τόσο την άμιλλα, όσο κυρίως πώς να οδηγούν με ασφάλεια»


kyriakos-megara2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.