Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ιάσων Φωτήλας: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φέρνουν μείωση συντάξεων από 750 σε 450 ευρώ


Ιάσων Φωτήλας: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φέρνουν μείωση συντάξεων από 750 σε 450 ευρώ

Την ευθύνη της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την επικείμενη μείωση των συντάξεων από τα 750 ευρώ στα 450 κατήγγειλε ο βουλευτής Αχαΐας της Νδ κ. Ιάσων Φωτήλας στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.
Μεταξύ άλλων ο κ. Φωτήλας επισήμανε:

• Οι στόχοι και οι προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης για την ανάπτυξη – που και σε αυτές φαίνεται να πέφτει έξω - περιλαμβάνουν τις περικοπές των συντάξεων και του αφορολόγητου για το 2019 και το 2020. Και πιθανόν να βιώσουμε και χειρότερα.
• Και ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Φίλης προσγειώνουν την κυβέρνηση στους πανηγυρισμούς της για δήθεν «καθαρή έξοδο». Ο κ. Φίλης, συγκεκριμένα, δήλωσε ξεκάθαρα ότι κακώς πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γιατί οι μέσες συντάξεις από 1-1-2019 από 750 ευρώ θα πάνε στα 450 ευρώ!
• Δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές γιατί δεν υπάρχει σοβαρό αναπτυξιακό σχέδιο για την επόμενη μέρα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αν υπάρξει τέτοιο θα είναι από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
• Σήμερα μάθαμε κι ένα καινούργιο νέο ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά όπως υποσχόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.