Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπάρχει συμφωνία αλληλοϋποστήριξης μεταξύ Τσίπρα και Σαββίδη!!!



Σχέση αλληλοϋποστήριξης ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ιβάν Σαββίδη κατήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για ανταλλαγή εξυπηρετήσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον επιχειρηματία.
Μιλώντας στη δεξαμενή σκέψης CSIS στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός έκανε μία «βολική συμφωνία» με τον κ. Σαββίδη, η οποία προέβλεπε πως η κυβέρνηση θα εξασφάλιζε την διαγραφή του προστίμου 44 εκατομμυρίων ευρώ που έχει επιβληθεί στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ.

Ως αντάλλαγμα, συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, ο επιχειρηματίας ενδιαφέρθηκε για μέσα ενημέρωσης θα οποία «υποστηρίζουν ξεκάθαρα την κυβέρνηση».

Ο αρχηγός της ΝΔ επισήμανε αιχμηρά ότι οι όποιες ερωτήσεις για τον κ. Σαββίδη θα πρέπει να τεθούν στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ μέλος μίας «νέας γενιάς ολιγαρχών» η οποία είναι πολύ χειρότερη από την προηγούμενη.

Τονίζοντας η πρόσφατη εισβολή του οπλοφόρου επιχειρηματία στο γήπεδο της Τούμπας έχει ντροπιάσει διεθνώς την Ελλάδα και στάθηκε στην ανάγκη για θεσμική θωράκιση της δημοκρατίας.

Υποστήριξε πως οι μοντέρνες δημοκρατίες σήμερα δεν κινδυνεύουν τόσο από τον κίνδυνο ενός πραξικοπήματος, όσο από τη διάβρωση των θεσμικών θεμελίων που αποτελούν τον πυρήνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.